Vähän erilainen juhannus

Mie täältä toivottelen hyvät juhannukset kaikille! 


Meidän huushollissa vietetään hieman erilaista juhannusta tänä kesänä, sillä eilen tyttö lähti anopin ja muiden matkassa mökille. Me pojan kanssa taas tänään saatettiin mies linja-autolle, sillä hänellä on edessä  kymmenen päivän reissu Etelä-Koreaan! Olemme siis viikon aivan kaksistaan pojan kanssa - mitä nyt Pyörämummi tulee tänä viikonlopuksi meidän kanssa viettämään juhannusta. Minulla on ollut eilen vapaapäivä ja sillä samalla vapaalla olen edelleen. Lauantai ja sunnuntai menee sitten työn merkeissä.


Jääkaappi on täynnä herkkuja, ehkä vähän liikaa kahdelle aikuiselle ja yhdelle pienelle miehelle. Ikävä on jo nyt muita perheenjäseniä. Ikävä on myös yhtä toista henkilöä.. Välillä tuntuu, että kun yhden asian saa elämässään kuntoon (tai ainakin sinne päin), niin ilmaantuu uusia sydänsuruja. Koitan saada kaikesta huolimatta tästä juhannuksesta mukavan meidän pojalle, vaikka illat menee haavoja parannellessa! Onneksi mummi on meidän seurana koko viikonlopun, eikä aamuvuorot toivottavasti ole aivan kamalan rankkoja.


Ensi viikolla onkin luvassa kolme vapaata, jolloin saan ajatuksia muualle ihanien ihmisten seurassa. Suunnitelmissa on reissu blogikaverin luo, luvassa on myös piknik naapurini kanssa ja pääsemme ihastelemaan pojan kanssa pientä prinsessaa!! <3


Nyt nautin mansikoista, kun poika vielä vetelee sikeitä. Kohta lähdemme asemalle mummia vastaan ja käymme kaupunkijuhannuksen merkeissä torilla katselemassa torielämää! 

Ihanaa viikonloppua kaikille!


2 kommenttia

 1. Hyvää, erilaista juhannusta! Mulla on ollut hyvin samanlaisia jusseja pari viime vuotta, ja voin sanoa että herkkuja ei ole _koskaan_ liikaa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, PeNa! Hyvää juhannusta myös sinne! ;-)
   Onneksi tässä on viikonloppu aikaa pistää noita herkkuja nassuun.

   Poista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!