Thank God for Tyra Banks.. and Ben&Jerry's

Aika rankka päivä takana. Tuli vähän kotiäitiajat mieleen. Olemme siis viettäneet pojan kanssa kuumeetonta päivää kotona, mitä nyt kävimme hakemassa lääkäristä troppia pojan ripuliin ja kaupasta (melkein) kotimaisia nypotatis. Tarhasta antoivat luvan tuoda tytön päiväksi sinne, kun kerran olisimme tästä päivästä muutenkin maksaneet, joten turhaan tyttö olisi ollut meidän kanssa potemassa ikävää kotona. Ulkona ei olla muuten käyty, jotta eilinen kuume ei tulisi takaisin. Saimme nukuttua kahdestaan päikkäritkin, vaikka puolet ajasta meni siihen, että yritin saada tyynystä edes jonkun osan oman pääni alle.Illalla haimme lasten kanssa yhden vaatepaketin (ensin väärältä ärrältä ja lopulta oikeasta paikasta) kaupungilta. Olin tilannut töitä ajatellen yhden t-paidan ja kesäiset housut, mutta joko housuissa oli väärin merkitty koko tai sitten talvi ja kiireinen arki on tehnyt vyötärön ympärykselle tehtävänsä. Niihin housuihin olisi mahtunut minä puolitoista kertaisena. On ehkä nahkeinta ikinä lähteä palauttelemaan vaatteita, mutta pakko se on, sillä vyön kanssa housut näyttivät todella koomisilta -  aivan kuin perseeni olisi ollut törkeän iso ja nyt housuissa vain roikkuvaa kangasta ja jossain siellä alla minun oma beba. En enää uskalla tilata housujakaan netistä. (Huomaatteko, alan taas muuttumaan valittavaksi kotiäidiksi, jonka suurin keskustelunaihe on väärän kokoiset housut).Kaikesta tilityksestä huolimatta, onneksi tänään oli maanantai. Tai vaikka ei viikonpäivällä mitään väliä, sillä miestä ei ole näkynyt ei kuulunut viikonloppuna kuin iltaisin (tekee jotain työjuttujansa), joten yhtä arkea tämä on ollut työviikon päätteeksi minulle.

Oli muuten todella korkea kynnys jäädä kotiin, pois töistä, vaikka laki sen salliikin. Lääkäristä sain tälle ja huomiselle päivälle saikkua, mutta koska poika on jo kuumeeton, saa hän kokeilla huomenna tarhassa oloa.Niin, se maanantai. Tänään tuli mun ultimate favorite: Huippis haussa! Olen katsonut tätä formaattia ihan ekasta tuotantokaudesta lähtien. Tyra Banks on vaan niin jees mimmi! En minä mistään mallinurasta haaveile, mutta tätä ohjelmaa on vaan niin kiva katsoa. Kaiken lisäksi ilman sen suurempia omantunnon tuskia voin syödä puoli purkkia jäätelöä samalla.Plussan puolelle siis jäätiin, vaikka illalla puuroa keittäessäni ja kahden lapsen suusta kimeää valitusta kuunellessani ajattelin, että missä on ovi, äkkiä pakoon. Nyt täytyy vielä hypätä suihkuun ja valmistautua huomiseen työpäivään. Onneksi loppuviikko on pelkkää aamuvuoroa. Olin ajatellut, että lauantaista esimerkkiä ottaen tytön kanssa rannalla olo on kuin olisi itsekin lomalla. Taidan tehdä tästä meille tytöille oman jutun kesäksi ja jätämme pojat keskenään, kun me karataan rantsulle..


4 kommenttia

 1. onpa kivan oloinen blogi :) Ehkä noi toi vaatekasa sai mieleni paremmaksi. Muillakin kun minulla niitä on :D Jään kyllä tutkimaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, Elli! Ja kiitos samoin. Kävin heti katsomassa sinunkin blogia, taidan tutkia sitä tarkemmin paremmalla ajalla. Se helistin oli ihana!!
   Ja joo, noita vaatekasoja tuppaa jäämään vähän liiankin usein. Onneksi muillakin jää!!

   Poista
 2. Tutun näkönen vaatekasa heh :-D tyra on jees mut nää nykyajan mallit ja size 0 on ihan hirveetä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyra on kyllä jees ja terveen näköinen, verrattuna niihin luurankoihin. :-)

   Poista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!