Blogimutsin voimapaketti - Sinulle on postia 2013

Ihana Ipanaisen Anni pisti toistamiseen pystyyn blogimutsien pakettirumban, jossa annettiin hyvän kiertää. Saimme blogiystävän, jolle lähetettiin kaksi pakettia - paljastamatta omaa henkilöllisyyttä. Jokaisella osallistuneella oli myös toinen salainen blogiystävä, jolta sai omat pakettinsa. Tämän vuoden teemana oli todella tärkeä aihe: äidin voimapaketti.


Ensimmäinen blogipaketti saapui jo huhtikuussa, joten odotin malttamattomana vielä toista pakettiani. Salainen ystäväni taisi tietää, että tässä huushollissa vallitsee hallitsematon kaaos, jonka keskellä tämä mutsi tarvitsee jelppiä. Ja mitä apuja sieltä postilaatikosta tulikaan!! Aivan oikeaan osui tämä paketti, iso kiitos siis siitä. Paketista löytyi juuri kaikkea, mitä toivoa saattaa. Salainen ystäväni on siis tehnyt työnsä enemmän kuin hyvin. Pienen toiveen vielä lähettäisin.. Haluaisin tietää, että kuka siellä paketin takana oikein on! Olisi ihanaa päästä kurkkaamaan sinunkin blogia. :-))

Ei voi muuta sanoa, kuin että kiitos tästä salaiselle ystävälleni ja Annille!! Tuli tosi hyvä mieli tästä tempauksesta!


ps. Tämän vuoden tempauksessa mukana olleet blogit.


pps. Tästä löydät myös viime vuoden ensimmäisen blogipakettini ja tässä on toinen saamani paketti.


ppps. Hanna V, Locker 301-320-blogista, sai tänä vuonna olla minun lahjomiseni kohde. Pääset kurkkaamaan minun lähettämiäni paketteja tästä ja tästä.


4 kommenttia

 1. Hyvä että kelpasi. ;) Ensimmäisen paketin palaute loi vähän paineita..

  VastaaPoista
 2. Voi ei! :-( Minun piti käydä ihan lukemassa uudestaan, että miten olen palautteeni kirjoittanut. Ja kyllä, siitä on varmasti voinut saada paineita. Se ei kuitenkaan ollut tarkoitukseni!!!

  Syvästi pahoittelen, jos olen silloin asiani ilmaissut vähän liian tyhmästi. Ajatukseni oli vain pyytää jotain iltapuuhaa, vaikka suklaan syönti on ollut kyllä todella hyvää puuhaa! Ja essukin on ollut käytössä koulun loputtua, mutta silloin en ehtinyt kaulimeen päin katsoakaan.

  Tämän salaisen ystävän tarkoitus ei ole kuitenkaan ollut luoda paineita kellekään. Joten otan vähän sanojani takaisin ja pyydän anteeksi. Tämän piti olla hauska ja rento tempaus! :-) Toivottavasti sinulle on jäänyt tästä kuitenkin hyvä mieli, sillä minulle on ainakin jäänyt kummastakin paketistani hyvä mieli! Olen kiitollinen kummastakin yllätyksestä!! :-)

  Hyvää kesää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hei hätää, selkeät ohjeet siihen mikä siut tekisi iloisemmaksi oli vaan hyvästä! :) Kiva että toka paketti osui sitten kohdilleen.

   Poista
  2. Huh, hyvä! Valtakunnassa kaikki hyvin. :-)
   Oli kyllä niin mieleinen paketti, että parempi ei olisi voinut edes ollakaan!! ;-)

   Poista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!