Sinulle on postia 2013 - huhtikuun blogipaketti

Aiemmin jo kerroinkin, että olen taas mukana Ipanaisen Annin, Sinulle on postia-tempauksessa. Ajatuksena on lähettää salaiselle blogiystävälle äidin voimapaketti, eli lähettää jotain ilahduttavan henkilökohtaista ja voimauttavaa toiselle bloggaajalle. Samalla saadaan itsekin oma paketti. Täältä löydät listan mukana olevista blogeista!

Tänään vasta hoksasin, että olen tainnut lähettää omalle salaiselle ystävälleni oikein runsain käsin voimauttavia asioita, sillä blogipaketin ohjeita lukiessani huomasin, että olen vahingossa tuplannut pakettini arvon. Hups. Ajatuksena taisikin olla niin, että kahden paketin arvo on yhteensä 20€ + toimituskulut, eikä niin, että yhden paketin arvo on aina 20€ + toimituskulut. Täytyykin vähän improvisoida seuraavan paketin kohdalla. :-D


Itse sain huhtikuun pakettini vasta eilen, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. :-) Paketista löytyi suklaalevy ja söpö esiliina. Kiitos näistä! Jos saa lähettää toiveen salaiselle ystävälleni, niin toivoisin jotain  mihin voisin uppoutua koulupäivän jälkeen lasten käytyä nukkumaan. :-) Pidän kovasti korttiaskartelusta ja ompelemisesta. Olen kova syömään salmiakkia, nallekarkkeja ja kirpeitä hedelmiä. Ilman maapähkinävoita en voisi elää. Tykkään myös kaikesta kauneuteen liittyvistä asioista. Toivoisin siis jotain tähän hektiseen opiskelijaäidin arkeen sopivaa voimauttavaa pakettia. Vaikka onhan suklaa aika voimauttavaa, mutta voisiko pakettini olla jonkinlainen ensiapupakkaus koulun viimeisiä kiireisiä viikkoja ajatellen? Tietty leivon, ja esiliina on ihana ajatus ja se näyttääkin ihan minulta, mutta tässä elämäntilanteessa ei esiliinalle ole aikaa, (ellei mukana tule suoraan ohjeet johonkin suklaiseen leivonnaiseen ja tarvikkeita siihen?) ;-)


On ihanaa olla mukana ilahduttamassa toista tälläisen tempauksen välityksellä. Kiitos salaiselle ystävälleni paketista.:-)


8 kommenttia

 1. Tämä salainen pakettijuttu kuulostaa tosi kivalta. Mielelläni lähtisin itsekin mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on todella kiva tempaus! Tämä järjestettiin viime vuonnakin Annin toimesta. :-) Mikään ei estä järjestämään itse samanlaista! ;-) Vinkkinä vaan.

   Poista
 2. Joko maistoit tuota suklaata, millaista oli? Katsoin tuota jo jossain ja mietin ostaisko, mutta ei vielä lähtenyt matkaan, näyttää hyvältä :P! Maraboun appelsiinikrokantti on niin parasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, en mie kyllä vielä ole ehtinyt. Mie vähän säästelen sitä tiukkoihin paikkoihin. ;-) Täytyykin kokeilla tuota Marabouta, joten kiitti vinkistä.

   Poista
 3. Mä olin viime vuonna mukana ja oli mahtavan kivaa lähettää ja vastaanottaa ylläripaketteja. Nyt ei ollut paukkuja lähteä uudestan mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me voidaankin lähettää toisillemme omat voimapaketit. ;-)

   Poista
  2. Joo! Se on tosi kiva saada jotakin aivan OMAA. Mä tykkäsin eniten oman pakettini leivontaresepteistä, itse tehdystä kortista ja jalkakylpysuolasta.

   Poista
  3. Hmm, jospa me vaikka laitetaan ihan oikeasti toisillemme pakettia tulemaan. ;-)

   Poista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!