Onnettaren suosikki

Arvonnan voittaja on nyt selvillä! Kiitos vielä jokaiselle osallistuneelle tasapuolisesti. Palautetta tuli todella mukavasti, ja pelkkää positiivista vielä! Kuinka mahtavaa! :-)) Ison hymyn saitte jokainen huulilleni. Nyt on pakko juosta töihin, mutta paljastan arvonnan voittajan ja palaan kehumaan vielä teitä tänne myöhemmin! Olette ihania, pus!Onnea, Kaisu! Nyt kävi ystävälläni hyvä onni, kun onnetar oli hänen puolellaan. Eikä tämä ollut mikään järjestetty juttu, vaan ihan aito ja oikea rehellinen voitto. Onnea siis sinulle, isomasuinen ystäväni! Tämän suklaanhan voisi pakata vaikka synnärille mukaan?

Jokainen teistä olisi palkintonsa ansainnut. Olette sen verran ihania lukijoita. Seuraavalla kerralla arvotaan taas jotain tosi kivaa.

Nyt juoksen töihin, moikka!!


6 kommenttia

 1. Eii oo totta!! voi ihmettä, ihanaa :) tosiaan tuon suklaan voisin ottaa sinne mukaan. Varmasti maistuu maailman parhaalta pieni nyytti kainalossa <3 Iso kiitos <3

  VastaaPoista
 2. Hei Eevi!

  Kiitos ihanasta blogista. En muista olenko aiemmin postannut, mutta olen lukenut tätä hienoa blogia mm. Adan nytkunoletsiina-blogin ohessa.

  Esikoisemme ovat syntyneet samana vuonna ja olisin halunnut kysyä, onko teillä vanhimmainen oppinut kirjoittamaan nimensä? Teen päivätyötä isän ollessa kotona lasten kanssa ja en oikein ole päässyt kyselemään tällaisia vertaistukikysymyksiä muilta samanikäisten vanhemmilta. Ja keskustelupalstoilla näistä aiheista on niin paljon "vitsejä" että sieltä ei tietoa saa. 4.5-vuotiaamme tapailee muutamia kirjaimia nimestään.

  Kesäterveisin

  Nuppu

  ps. ei haittaa vaikka et haluaisikaan vastata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, Nuppu!
   Tietenkin vastaan! Ihanaa, kun halusit minulta kysyä! :-) Ja iso kiitos, että tykkäät lukea blogiani, vaikka nyt onkin ollut aika hiljaista. Adan blogi on myös yksi suosikeistani.

   Eli, juu, meidän tyttö on kirjoittanut nimeään jo aika kauan. Nyt tyttö osaa jo kirjoittaa "äiti, isi, mummi", veikan nimen ja kavereiden nimiä. Hyvin tuo likka osaa myös kirjaimet, joten myös auttamatta hän osaa kirjoittaa muitakin sanoja. En ole ottanut tästä mitään stressiä koskaan, että pitäisi osata kirjoittaa tietyyn ikään mennessä, vaan omalla painolla on tyttö oppinut. Viimeinen puoli vuotta tarhassa on opettanut paljon tuota nettiä. Ja täyttäähän hän kuukauden päästä jo 5v. :-)

   Varmasti teilläkin opitaan ajan kanssa ne kirjaimet. Noilla keskustelupalstoilla liikkuu ihan ihme ihmisiä välillä, ettei niiden kirjoituksista ota selvää. Todella kiva, että tulit kysymään täältä! Saa tulla uudestaankin. :-))

   Poista
  2. Olipas ihanaa saada täältä vakaata ja varmaa tietoa asiasta!

   Meillä myös kerhossa käynti näyttää nopeuttaneen uusien taitojen ilmaantumista. Monta kuukautta on kirjoitettu nimen kahta ensimmäistä kirjainta ja muita mallin avulla.

   Minustakin tuntuu että tämä vaihe on "viimeiset rippeet" pikkuisesta lapsesta. Esikoulu tulee niin äkkiä ja koulukin häämöttää.

   Mukavia kesäpäiviä,

   Nuppu

   Poista
  3. Nyt kirjoitin ihan höpöjä tonne aiemmin: siis tyttö osaa AUTTAMALLA kirjoittaa muitakin sanoja. Eli kerron miten joku sana kirjoitetaan. :-)

   Kaikki ajan kanssa! Esimerkiksi pottailu on ollut minulle ennen iso stressin aihe, mutta nyt osaan mennä enemmän lapsentahtisesti ja odottaa, että aika on kypsä pienemmän lapsen kanssa. Mihinkään ei voi pakottaa, vaan täytyy rohkaista. Kyllä ne taidot siitä lopulta karttuu. :p

   Poista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!