Murphyn lakeja ja kaikkea muuta tosi mukavaa

Hei, ja ihanaa, että niin sankoin joukoin olette osallistuneet arvontaan ja antaneet palautetta minusta ja blogista. Olen aivan sanaton! <3 Ja monta sydäntä vielä tähän perään. 
Arvonnan suoritan tässä ihan kohta.. 

..heti, kun meillä ollaan taas elävien kirjoissa. Tietenkin pojan perjantaina alkanut kuume ja flunssa kehittyi korvatulehdukseksi (kumpikin korva tulehtuneina). Onkin vasta viides korvatulehdus tänä vuonna.. Äidinvaisto kyllä jo eilisen sohvan uudelleen kuorruttamisen jälkeen aika kovaa sanoi, että nyt poika on todella kipeä. Taas on uutta antibioottia nassuun. Tällä kierroksella farmakologian tunnilta tuttu vaikuttava aine, joka herkistää ihon palamiselle auringossa. Nyt sopisi sitten sataa pelkkää vettä kuurin ajan. Hip, hei. 

Tänään jäi väliin viimeinen koulupäivä. Luokkalaisten kanssa suunniteltu piknik siinä samalla. Huomenna alkaa työt seiskalta. Itse ajattelin pysyä terveenä. Tästä vielä puuttuisi oma sairastuminen. Tämä viikko (viikonloppu mukaan lukien) on ehtinyt olla jo yhtä haipakkaa, ja tämä ei lopu vielä tähän. Vielä olisi yksi essee kirjoitettavana koulua varten. Sunnuntaina on vasta lepopäivä, mutta seuraavana viikonloppuna ehdin jo vähän hengittämään. Miehen yli viikon mittainen työmatka juuri juhannuksena painaa myös mieltä, sillä itsehän tulen olemaan juuri ne viikonloput töissä. 

Onneksi on ihania lapsenvahteja, jotka tulevat hätiin. Ja salmiakkia, jonka ajattelin syödä tässä märehtiessäni, oli se sitten terveellistä tai ei. Palaan teihin, kun olen saanut taas jonkinlaisen otteen tähän arkeen. Yöllä en varmaan tule nukkumaan räpäystäkään, kun sen verran jännittää. 


3 kommenttia

 1. Tsemppiä töidenalkuun! Kyllä se hyvin menee, sä olet luotu hoitoalan ammattiin. Sehän on vain terve merkki, että vähän jännittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Enemmän murehdin tästä pienestä potilaasta ja tästä sairauskierteestä. Mutta onneksi mummi on kohta täällä! <3

   Poista
 2. Pikaista paranemista pikkuiselle! Toivottavasti muut pysytte terveinä. Onneksi nyt on ilmeisesti tulossa lämpimiä, mutta pilvisiä päiviä, niin ei ole palamisen pelkoa. :) Ja hei, miten meni eka työpäivä??!

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!