Logosta

Nyt se on väsätty - blogin uusi logo nimittäin. Toivottavasti se miellyttää teidän silmää yhtä paljon, kuin se miellyttää omaa silmää - ainakin tällä hetkellä. Ajattelin, että ehkä voisin koota pienen yhteenvedon logoon päätyneistä kuvista (terkkuja sulle, K!).

Ihan päällimäinen ajatus oli, että jo logosta voisi saada vähän vihiä, että missä aihepiireissä blogissa liikutaan. En tule varmaan koskaan vetämään tarkkaa rajaa niille asioille, mitä blogissa tullaan törmäämään ja mitä asioita en kirjoittaisi tänne. Blogi saa olla rönsyilevä, päiväkirjamainen muistio elämästäni, ja niistä asioista, jotka liikuttavat juuri sillä hetkellä. Sitä välikausihaalarimutsia minusta ei ole tullut, joten tuollainen kato, mitä ostin tänään tai päivän asut saavat jäädä niille blogeille, jotka sitä paremmin taitavat. En tietenkää voi vannoa, etteikö joskus jotain sellaista tänne lipsahtaisi.

Kuvilla tahdon kertoa itsestäni - olen naimisissa, minulla on kaksi lasta ja olen vannoutunut herkkupeppu (siksi tuo posso komeilee oikeassa alanurkassa). Sydämeni on myös vienyt nukkekoti-projektini, korttiaskartelu ja valokuvaus (bongaatteko?). Mitää kouluuni liittyvää ei valitettavasti ollut ikuistettuna kameraan, mutta ehkä se selviää lukijoille muutenkin. Valitsemani kuvat ovat minulle muutenkin tärkeitä. Niistä välittyy tunnelmaa, kauneutta, elämän harmautta, iloa ja käännekohtia. Pieniä maistiaisia elämästäni.

Logon värityksellä myös yrittää olla jokin logiikka. Yritin koota vasempaan alanurkkaan mustavalkoisia kuvin, kun taas oikeassa ylänurkassa vallitsee värikkyys. Sellaista se elämä yleensä on, joko on ihan harmaata tai sitten paistaa aurinko - eikä ole tavatonta, että liikuttaisiin siinä keskellä. Rakastan mustavalkoisia kuvia yhtä paljon kuin värikkäitä kuviakin. Kuvaan yleensä fiiliksen mukaan. Väriterapia kuvien avulla on todella suositeltavaa itse kullekin. Tälläinen ajatus minulla oli tuon värimaailman kanssa.

Yritin valita logoon sellaisia kuvia, joista pidän erityisesti. Monta kuvaa piti jättää logosta pois, mutta pääasia on, että ne löytyvät joko muistoina täältä tai koneelta. Ja jos vaan jaksatte kommentoida logoa, niin otan vastaan niin ruusut kuin risutkin. Tehän lukijoina tiedätte parhaite, että tunnistatteko te blogin tästä logosta. :-)
6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :-) Minusta oli ihan kiva päätyä moneen kuvaa, kun taas vain yhteen kuvaan niin monesta kivasta tai sitten sellaiseen, että olisi ollut pelkkä blogin otsikko. Saa vielä nähdä, että muuttuuko logo vielä joskus johonkin suuntaan.

   Poista
 2. Hieno ja väritysajatuksesta tykkään erityisesti! Kivoja kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla, että joku muukin sai ajatuksesta kiinni. ;-)
   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 3. Todella kivoja, kauniita kuvia! Hieno kuvakollaasi. Ja välittyy kyllä samalla blogin sisältö.

  Hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta! Se merkitsee todella paljon. :-)
   Ja hyvää viikonloppua myös sinne!!

   Poista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!