Illan ohjelma

Illan ohjelmassa on hurjaakin hurjempaa pänttäystä huomiseen tenttiin, joka on varmasti yksi meidän luokan puhutuimmista ja pelonsekaisin tuntein odotetuimmista kokeista. Tämä on sarjassaan toiseksi viimeinen tentti koko keväänä, sillä ensi viikon tiistaina siirrymme jo kesälaitumille viimeisen oppitunnin päätteksi, kukin omalle taholleen. Ensi viikon maanantaina tyhjennämme kaiken ahmitun tiedon patofysiologiasta kevään viimeiseen tenttiin! (Ai niin, olihan vielä se kätilötyön perustan esseekin vielä tekemättä). Minulla alkaa työt heti koulun loputtua, keskiviikkona, jota odotankin ehkä eniten koko kesässä.


Vielä pitäisi jaksaa keskittyä farmakologiaan, aiheeseen, joka tuntuu vetävän yli hilseen vähän jokaisella. Nyt jos koskaan täytyy ottaa kaikki opiskelumetodit käyttöön, käyttää lasten televisiohetkiä ja mieheltä kiristettyä lastenhoitoapua hyväkseen. Olen kirjoittanut luennolla käydyt diat auki koneella itselleni, kahdesti. Olen tulostanut tuotokseni ja käynyt aiheet kirjan kanssa läpi, kirjoittaen paperin reunoille viimeisiä muistiinpanoja. Tänään olen kirjoittanut värikkäille lapuille farmaseuttien antamat tärpit viimeiseksi hätälukemiseksi huomiselle. Muistettavana on todella paljon lääkkeiden vaikuttavia aineita. En valehtele yhtään, kun sanon todella paljon.


Silti minä täällä blogissani roikun. Viime viikkoinen blogihiljaisuus ei saa jatkua samaan tyyliin ihan joka viikko. Jotta opiskeluintoinen pääkoppa pysyy letkeän tasaisena, täytyy hetkeksi käydä täällä tyhjentämässä blogipäätä. Pääni nimittäin kihisee blogi-ideoita ja ajatuksia poikani korvia vihlovasta uhmasta, puolen vuoden ajan nautituista hyvistä unista ja siitä, kuinka siihen pääsisi muutkin lapsiperheet, opiskelun ja äitiyden yhdistämisestä, pojan allergioista ja niiden kuulumisista (sinne rintamalle kuuluu hyvää!), kesän lastenhoitokuvioista ja arkisista kuulumisista. Kunhan tämä ja huominen on mennyt ohitse, niin palaan taas asiaan. Meillä onkin tytön kanssa tiedossa tällä viikolla jännittävä päivä, kun otan miniminäni mukaan kouluun. Eniten tyttö taitaa odottaa ratikka-ajelua! Työläs, mutta kiva viikko on siis tiedossa!


Hyvää alkanutta viikkoa teillekin, ja varsinkin luokkakaverilleni V:lle, joka olet lukenut täällä intopinkeenä mystistä blogiani. ;-)


4 kommenttia

 1. Jaksaa, jaksaa! ;) Kovasti tsemppiä farmakologian pänttäämiseen ja tenttiin! Hyvältä vaikuttavat ainakin kaikki metodit.

  Kivaa viikkoa ja erityisesti hauskaa ratikka-ajelua E:lle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Vaikka paljon olen yrittänyt lukea, niin silti tieto tuntuu katoavan päästä. Jaiks!

   E odottaa ihan innoissaan kuin ilmapallo, että pääsee äidin koululle! :-))

   Poista
 2. Tsemppiä täältäkin tenttiin!!!! :)

  VastaaPoista
 3. Isot tsempitykset täältäkin! Ja meinasin juuri ehdottaa postausta aiheena "ruuanlaitto allergiaperheessä".

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!