Valon ja värien esiinmarssi

Lisääntynyt valo on totisesti tuonut lisäkipinää omaan oloon ja samalla kodin ulkonäköön. Haikeudella innovatiivisten sisustajien blogeja lukiessani, haaveilen kaksi kertaa isommasta ja vaaleammasta olohuoneesta - ja siitä ja tästä huonekalusta. Puolet olohuoneen seinää vallanneet ikkunat tuovat kyllä valoisamman kodin tuntua kevään korvalla. Vaikka kotini ei ole sisustuslehtien ideaalinen kohde (ei sillä, että tarvitsisi olla), niin omaa silmää se miellyttää. Hieman avarakatseisemman miehen kun saisi, niin kotiin tupsahtaisi muutama uusi juttu lisää, mutta vastaan tulee miehen lisäksi tila ja kukkaron nyörit. Pienillä asioilla saa kuitenkin kiireisen lapsiperheen kodista ryhdikkäämmän - avaamalla vaikka pelkät verhot auki! Kuvaushetkellä kukaan muu ei ollut kotona, joten tämä siistiltä näyttävä olkkari on vain murto-osan päivästä tällä mallilla. Jo kahdeksan vuotta omillani asuneena voin tunnustaa, että oma koti alkaa vihdoin näyttämään omalta. Kodin yksi lemppareistani, pääkallo-juliste eteisen seinällä on Aino Niemisen käsialaa.

Myöhempi kommentti: Hups! Ellokselta tulleen alennuksen ansiosta piti tilata vielä kaksi kivaa koristetyynyä sohvalle lisää. Ehkä raaskin laittaa kaksi tyynyä kaappiin piiloon odottelemaan, jottei sohvalle tule ruuhkaa. Minusta kyllä olisi aika hauska vuorata koko sohva erilaisilla tyynyillä, mutta plääh, mies.. ei tarvitse kertoa enempää.

Hyvää viikonloppua kaikille! Niin, ja tervetuloa uusille lukijoille. Kiva löytää uusia kasvoja vakiintuneiden lukijoiden joukosta.Onnea on värikäs koti!


2 kommenttia

 1. Mutta onhan teillä nättiä!
  Ne miehet saattavat ensin olla vuosia jotakin sisustusjuttuja vastaan, mutta luultavasti heltyvät mielipiteissään vuosien saatossa. Ainakin sitä siis odotellessa, eiks vaan...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, totta! En mie haluaisi kuin yhden simppelin kukkalaudan etc television yläpuolelle. Siihen saisi jonkun kasvin.. ;-) Pitää idättää se ajatus miehen päähän niin, että se on hänen idea.

   Poista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!