Pieni sininen kassi täynnä tavaraaTämä viikonloppu on mennyt taas samalla nopeudella kuin edeltäjänsäkin, mutta tässä viikonlopussa on ollut myös jotain ylimääräistä hohtoa. Sain perjantaina päähäni, että tänään, lauantaina on käytävä tytön kanssa Ikeassa. Vaikka tuo turmiollinen lompakon sisuksen rohmuava tavaratalohelvetti onkin nykyään lähempänä, niin eipä siellä ole tullut käytyä yhtään sen useammin. Nyt ajattelin, että jo äidin ja tyttären yhteisen ajan takia on käytävä kaksistaan jossain. Ei me mitään kummempaa lähdetty ostamaan, kunhan käytiin katselemassa. Silti tulimme kotiin pieni sininen kassi täynnä kankaita ja hauskat kettu-nokkamukit mukanamme.


 Viekas kiilto silmissäni heilutimme kotiuduttuamme miehelle heipat, joka lähti viettämään iltaa ystävien kanssa. Minulla poltteli jo sormissa makkarien uusien tyynyliinojen teko. Enpä ole tehnyt varmaan koskaan kuutta koristetyynyä yhdessä päivässä. Tämä ompelujuttu oli silloinen kotiäidin harrastus, jota en ole koulun alettua ehtinyt harrastaa. Tänään annoin lasten leikkiä keskenään, piirtää paperille ja vähän pöydällekin, juosta ympäri sohvaa ja painia lattialla.


 Yllättävän rentouttavaa tuo ompelu. Jutun juju on varmaan vaan siinä, että saa tehdä jotain omaa, arjesta poikkeavaa. Nyt on hermot taas latautuneet ja vanhojen tyynyjen päällä on uudet kuosit. Lapsetkin olivat yllättävänä nätisti keskenään, vaikka varmaan huutelivatkin niin kovaa, että kuului naapuriin saakka.. Onneksi mies tulee niin myöhään kotiin, ettei ehdi näkemään mitä tämä tehokas vaimo on saanut aikaan.


 Tunnustan, että nukkekodin lisäksi tyynyt ovat heikkouteni! Minulla on kuitenkin hyvä mieli tehokkaasta päivästä! Ja ainiin, ostin minä uudet verhotkin makkariin.. Eihän nuo miehet huomaa mitään tuollaisia yksityiskohtia, eihän?2 kommenttia

 1. Sinulla on oikein kiva blogi jota lueskellessa vierähtikin jo aikamoinen tovi.. :) Koukutti senverran, että tätä seuraillaan jatkossakin.

  Aurinkoisia kevätpäiviä!

  www.porrosukka.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella kiva kuulla! Ihanaa, että olen koukuttava! Tulen käymään sinunkin blogissasi. ;-)

   Poista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!