Kukkia, perus viikonloppu ja ihan kiva isi

Isi oli eilen ihan kiva, kun hän toi käskystäni omaasta vapaasta tahdostaan minulle kukkakimpun. Ilta meni muutenkin mukavissa tunnelmissa lasten käytyä nukkumaan. Herkuttelimme patongilla, juustoilla, marmeladilla ja muutamalla lasillisella viiniä ja tietenkin elokuvalla. Kulunut viikko oli koulun kannalta aika säyseä, mutta silti on aika mukavaa käydä taas viikonlopun viettoon. Ensi viikko onkin minulla pelkkää koulussa olemista tutorointien ja iltaluentojen kanssa höystettynä. Ensi viikonloppuna on myös minun tutorleiri, jota odotan innolla. Nyt kuitenkin nautitaan aurinkoisesta säätä ja ulkoilemisesta. Ihan perus viikonloppu on luvassa. Ukon piti lähteä käymään töissä, mutta minä olen tehnyt itselleni hartaan lupauksen pysytellä muutaman kilometrin säteellä omasta kodista. Pienempi nappula kiskoo vaatteitani tässä bloggailun lomassa hyllyiltä alas, mutta saanpahan hetken aikaa olla rauhassa koneella. Kun otin illalla kuvia miehen tuomasta kukkapuskasta, sain ikuistettua kameraan miesten yhteisen oman puuhan. Äitiä vähän hirvittää katsoa tuota jumppailua, mutta perheen miehillä tuntuu olevan hauskaa!

Mukavaa lauantaita kaikille!


12 kommenttia

 1. Hyvää viikonloppua, ihanat kukat!

  Ja hah, bongasin sut parin kk takaa KaksPlussasta - kesti vähän aikaa kun mietin miksi teidän nimet kuulosit niin tutulta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, siellähän minä, kertismutsi! ;-)

   Kukat oli kyllä tosi ihanat, vaikka eivät tulleet yllätyksenä. Vähän pitää vaatia hemmottelua välillä!

   Pirtsakkaa viikonloppua teille!

   Poista
 2. Kaunis kimppu ja niin hellyyttäviä nuo isien ja lasten jumppatuokiot (vaikka niissä oliskin joskus vauhtia ja vaarallisia tilanteita...) :D Oon vähän kade teidän herkkuillasta... :P Tekis hyvää täälläkin.

  Aurinkoista viikonloppua ja hei, Onni kiittää kortista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie jo kyselin tytöltä muistiko hän antaa kortin Onnille. Kiva, että kortti tuli perille! <3

   Ja ehdottomasti vain omaa leffailtaa viettämään. Meillä oli tosi kiva ilta, vaikka mies nukahti kesken elokuvan. Pääasia oli, että tehtiin jotenkin yhdessä. Tuli hyvä aloitus viikonloppuun. ;-)

   Iloista viikonloppua teille! Olisi hauska vaikka joskus nähdä kaupungilla?

   Poista
  2. Joo, ehdottomasti! Ollaan yhteyksissä. :)

   Poista
 3. Kyllä ne kukat vain ihmeellisesti kotia ja arkea ilahduttavat :)! Minäkin juuri kuvailuun blogiin omaani. Hyvää viikonloppua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin sinua morjestamassa blogissasi. Ihania kukkia sieltäkin löytyi. :-)

   Poista
 4. Mukavannäköinen blogi sinulla. Pitänee tulla uudestaankin vierailulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, Rouva Kiljunen! Kävin heti pikaisesti puhelimella vastavierailulla. Voisin syventyä blogiisi paremmalla ajalla enemmän. :-) Ja ehdottomasti tervetuloa uudestaan kylään. Minusta on kiva, kun jätit kommentin vierailustasi.

   Poista
 5. Isi oli ihan kiva... vähän alennat sun miehen, sääliks käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, minä olenkin Lady Dominantti! ;-)
   Ei mutta, vitsi vitsi. :-) Saat kunniamaininnan, kun olet ensimmäinen tälläinen, joka tälläisen kommentin jättää. Hyvää sunnuntai-iltaa sinulle!

   Poista
  2. Tai Lady Domina, jos nyt pilkkua viilataan näin keskellä yötä! Onneksi on tuo ihan kiva mies, joka huomautti asiasta. :-D <3

   Poista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!