Edes jossain on siistiä

Jos perjantaiaamuna meillä oli kodissa pahimman luokan kaaos, niin nukkekodissa oltiin oltu ahkeria ja siistejä. Kävimme pitkästä aikaa tällä viikolla keskustassa. Tietenkin täytyi poiketa lempparipuodissa, josta olen hankkinut nukkekotiin suurimman osan pienemmistä tavaroista. Mukaan tarttui lava Coca-Colaa, maissi, kukkakaali, voipaketti, keppihevonen, päärynöitä ja vati. Eihän näitä pienempiä tavaroita edes huomaa leikkien lomassa, mutta lavastettuihin tilanteisiin ne saa hauskasti esille. Tytöllä on selvästi oma järjestys nukkekodissa, joka eroaa jo aika paljon äidin kuvaushetkien järjestyksestä. Tältä nukkekodissa näyttää ainakin tämän päivän ajan. Jos muut äidit ovat intopinkeenä välikausihaalareista ja splits, splats, splots-kumppareista, niin mun juttu on vapaa-ajalla tämä nukkekoti!

Mitä te tykkäätte tästä nukkekodista? Oliko teillä lapsena oma nukkekoti?
8 kommenttia

 1. Ihana nukkis! Lapsena oli yksi nukkekoti, nyt kaksi! Kuulun Nukkekotiyhdistykseenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla, että nukkekoti miellyttää muidenkin silmää. :-)
   Mitä nukkekotiyhdistyksessä tehdään?? Kuullostaa mielenkiintoiselta!!!

   Poista
  2. Järjestetään kursseja joilla opetellaan miniatyyrien valmistamista, toimitetaan yhdistyksen lehteä, pidetään messuja ym. Tämä on kokonainen oma maailmansa, johon hurahtaa helposti.

   Poista
  3. Kuulostaa mielenkiintoiselta! :-)

   Poista
 2. Meidän porukoilta mun koti-kotoa löytyy samanlainen nukkekoti. Sille ois hauska tehdä vähän remonttia joskus, mutta saapa nähdä montako vuotta menee että ehtii. Olisi kyllä ainakin näin äidin mielestä kiva lahja pojalle tässä joskus kun ikä on sellainen että sillä voisi leikkiäkin, joten täytyy pitää mielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa vaan remonttia tekemään! Tähän uppoutuu kyllä ihan täysin, on niin kivaa puuhaa. Taidan säästää tämän mahdollisille lapsenlapsille. ;-)

   Poista
 3. Ihana on nukkekotisi, kuin karkki! Minulla oli lapsena ja se oli lemppari juttujani. Omalla tytöllänikin on, muttei ole siitä koskaan ollut niin kovin intona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuntuu, että olen tästä enemmän innoissani kuin tuo tyttö. :-)

   Poista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!