Kakkaa lumella

Tiukkaa Asiaa pas*asta! Niin juuri, siitä ihan itsestään, elimistömme välttämättömästä tuotteesta, kakasta. Sitä löytyy kuvainnollisesti joidenkin ihmisten pään sisältä, joku päästäö sellaista suustaan, mutta kirjaimellisesti jokainen tietää mitä se oikea tuote on JA MIHIN SE KUULUU!!

Mua ei ärsytä niinkään ne emäntien ja isäntien pikku luppakorvien kasat tuolla tienvarressa, vaikka jotkut aggressiot sainkin niistä itselleni kehitettyä raskausaikanani. Enemmän mua inhottaa ihmiset, joilla ei tunnu kulkevan päässä yhtäkään järkevää ajatusta, vaan pelkkää kakkaa.

Vielä enemmän tänä aamuna mua ärsyttää se tietty pas*a, joka löytyi aamulla lasteni päiväkodin pihalta. Siellä se irvisti minulle (entisten) valkoisten boksereiden vierestä. Joku aikuisen koolta näyttävä kulahtanut bändipaitakin siinä oli - juuri siinä itsessään. Eikä tämä idiootti tietenkään ajatellut asiaa sen pidemmälle levittäessään suurimman osan tuotoksestaan hangelle. Sinne ihanan valkoiselle lumelle, jolla päiväkodin lapset kulkevat kaksi kertaa päivässä.

Sinä idiootti, tämä on suoraan sinulle: olisit edes pitänyt tuotoksesi housuissasi, niin kuin ne tytöt siinä Helsinki-Turku bussissa. Toinen vaihtoehto olisi ollut mennä metsään, jonne ne koiratkin kakkaa. Olet tyhmä!

1 kommentti

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!