Instagram

Otsikko kertookin kaiken. Etsin nyt muita Instagramiin hurahtaneita bloggaajia ja/tai omia lukijoitani, jotka tätä appsia käyttävät tai vain muiden bloggaajien Instagram-tiliä seuraavia. Latasin oman Instagramini melkein heti iPhonen ostamisen jälkeen, mutta muokkasin sillä vain kuvia, enkä osannut hyödyntää palvelua kokonaan. Nyt ajattelin, että ehkä kuvien ottaminen puhelimella käy kiinnostamaan, jos ottaisin kaiken irti tästä appsista.

Kertokaa siis omat suosikkinne Instagramissa: kenen kuvat inspiroivat, kuka on ehdoton suosikkinne ja keiden bloggaajien tiedätte käyttävän Instagramia? Haluaisin myös tietää, että löytyykö teistä lukijoista aktiivisia käyttäjiä?

Te, jotka ette tiedä mikä Instagram on, niin se on kuvien muokkaamiseen ja jakamiseen tarkoitettu sovellus, "vähän kuin" Facebook, jonka saa ladattua iPhoneen. Kaikki saa otettua tällä hienoja kuvia erilaisten muokkausten avulla ja itsestään saa otettua hyviä kuvia, vaikka naama näyttäisi aamulla ihan perseeltä.

7 kommenttia

 1. Itsekin oikeastaan vasta "opettelen" Instagramin käyttöä, mutta ihmeen koukuttava se on varsinkin muiden kuvien katseluun, kumma juttu :D Löydyn nimimerkillä paularox :)

  VastaaPoista
 2. Instagram ja pakkomielle ilmoittautuu. :)

  VastaaPoista
 3. Täälä yksi instagramiin koukuttunut! :----) Ja mulla oli sama juttu! Instagramprofiili ollut jo iät ja ajat, mutta vasta ihan jonkun päälle puolivuotta oon osannut käyttää sitä "oikein" enkä vaan muokkaillut kuvia huvin vuoksi.
  Mut löytää nimimerkin essipessi takaa ja laitoinkin sulle just äsken pyynnön!

  VastaaPoista
 4. Tähän kyllä koukuttuu, kun käy vaikka "vain nopeasti katsomassa" uusimmat uutiset. :-D Niin paljon löytyy mahtavia kuvia, että nopeasti alkaa täyttymään lista, joita seuraa. Kävinkin seuraamaan sua silloin, kun teit blogiisi samanlaisen postauksen. ;-)

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!