Ihana elämä ja Tirlittan

Kerrankin päätin ottaa ihanassa iltapäiväauringossa meidän makuuhuoneessa kuvia. Vaikka ei tämä mikään sisustusblogi ole, tai minä valko-beige-sisustaja, niin tässä nyt vähän meidän valtakuntaa.

Ihan sisustuksellisestihan minulla olisi haaveissa ostaa vähän kangasta ja uudet valkoiset pitsiset verhot, mutta menee tämä meidän valtakunta näinkin. Seinällä sisustustarrassa lukee vie jolie - ihana elämä. Tarra löytyi Helsinkiläisestä liikkeestä, Pino:sta. Samalla reissulla ostin olohuoneeseen toisen sisustustarran ja itse suunnitelemiini (oli ihan kamala työ siinä! vitsi vitsi) tauluihin kortit.

Se täytyy vielä sanoa, että kaksiosta muuttaminen neliöön on ollut parasta mitä tiedän. Meillä on vihdoin oma makuuhuone, jossa ei nuku öisin kukaan muu kuin me kaksi. Meidän makuuhuone sijaitsee vielä asunnon toisessa päässä, joten saamme kuorsata rauhassa häiritsemättä pienempiä kuorsaajia. Meidän makuuhuone taitaa olla samaa kokoa pojan huoneen kanssa, mutta tuntuu ison parisängyn jälkeen todella pieneltä. Tuossa sängyn reunalla kirjoitan aina blogia, kuten juuri nytkin. Parasta meidän makkarissa on pehmeän vuoteen lisäksi valkoinen lipasto, jossa säilytän kaikki koruni ja muutamia kirjoja ihan silkkaa lukemista varten ja myös tunnearvon takia.

Tirlittan-kirja on Pyörämummini vanha. Hän on kauniisti värittänyt lehdillä olevat kuvat ja muutamia kirjoituksiakin sieltä taisi löytyä. Kirja on jo niin vanha (painettu 1953), ettei sitä voi antaa esimerkiksi Mimmille luettavaksi. Kirjalla on minulle paljon tunnearvoa, mummini vanha kun se on.

Hyvää viikonloppua!!

4 kommenttia

 1. Kiitti, kiva kuulla, että tykkäsit! :-)

  VastaaPoista
 2. Ihana sisustustarra! Mäkin NIIN tykkäisin laittaa niitä seinille, mutta kun meillä on lasikuitutapetti koko kämpässä, ei siihen saa mitään tarroja kiinni.

  Tuo taulu kiinnitti erityisesti mun huomion, kun siinä on yhdessä ja samassa mun eräs lempiteema, lehdet ja aivan upeat sävyt (sopisivat täydellisesti meillekin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikeasta alunperin hankittu taulu, joten jos niitä vielä olisi, vinkkinä! ;-)
   Sisustustarrat piristävät kummasti valkoisia seiniä. Tykkään!

   Poista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!