Ilotulitus sisälläni

Yksi puhelinsoitto. Ääneen sanottu lupaus tulevaisuudesta. Mustaa valkoisella tulossa postissa alkuviikosta. Onko onni vieläkin minun puolellani? Vannoin ennen, että jos tulen vielä toisen kerran raskaaksi, niin lakkaan toivomasta suuremmalta taholta mahdottomilta tuntuvia asioita. Silloin onni hymyili minulle, kun sain sen mitä halusin: kaksi lasta ja perheen. Asioilla on tapana järjestyä, kuulostaa hyvin kuluneelta sanonnalta, jota vain kaikista onnekkaimmat hokevat. Miksi minulle enää tulisi vastaan suurempaa onnea? Onni on nyt kuitenkin puolellani, niin minulle luvattiin.


Isot pyörät lähtivät pyörimään. Asioita järjestellään. Taloudellisesta selviytymisestä jatkossa käydään äänekkäitäkin pohdintoja. Kesäksi on pakko löytää töitä, jotta selvitään. Lääkäriaikoja. Kelan kanssa asiointia. Paljon asioita hoidettava ennen joulua, ennen uutta vuotta ja ennen kuin uusi elämä alkaa.

Sain mitä toivoin. Ääneni kuultiin. Toiveeseeni vastattiin. Minä tein sen. Saan kiittää tästä sitä yhtä henkilöä, joka jäi varasijalistalta pois. Kiitos hänen, minä pääsin sisään. Minusta tulee kätilö. Sisälläni käydään suurta ilotulitusta ja kamppailua. Olen samalla maailman onnellisin, samalla haikein mielin. Jatko tulee varmasti olemaan vaikeaa, mutta toivon onnen olevan vielä myöhemminkin puolellani. Juhlin sitten rajusti, kun saan kaipaamani todisteen kirjeenä. Perkules, sanon vaan!!


24 kommenttia

 1. Mahtavaa, suuren suuret onnittelut! :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa, Onneksi olkoon! :)
  Kirjoitan niin kauniisti.

  VastaaPoista
 3. Onnea!!! :) Ja kyllä, asioilla on tapana järjestyä. Niin se on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se siltä nyt lupaavasti näyttää! :-))

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Nämä onnittelut lämmittävät mieltäni todella paljon. :-)

   Poista
 5. Hienoa, oikein paljon onnea! Kuten sanoit, asiat kyllä järjestyy, kun oikein kovasti toivoo ja tekee töitä sen eteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin se kyllä on, vaikka vielä viikko sitten ei siltä tuntunut. :-)

   Poista
 6. Ihanaa (leijonat) ihanaa! Onneksi olkoon Eevi :)!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 7. Olet onnesi ansainnut! Nauti ja juhli, arki koittaa sitten myöhemmin.

  VastaaPoista
 8. Olen kovin iloinen puolestasi - Onnea ♥

  VastaaPoista
 9. Paljon onnea koko teidän perheelle tätäkin kautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, Jussi! Hauskaa, kun kävit täällä pistäytymässä. =)

   Poista
 10. Onnittelut tätäkin kautta! Tulee varmaan mielenkiintoiset opinnot:) Ihan omaakin opiskeluhammasta rupeaa kutittamaan!

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!