Titiuun 1-vuotishipat!!

Tässä todisteita meidän viikonloppuna juhlituista synttäreistä. Yritän toisenkin blogin puolelle saada ihan kunnon kuvia läheisille näytille.

Mennään suoraan asiaan. Kaikkea (eli syötävää) oli juhlakansalle riittävästi. Kakkukin onnistui ihan ok, mitä nyt jäi ihan kuivaksi ja täytettä oli liian vähän. Vieraat vaan nyökyttelivät, että hyvää on.. Joo, joo! Teemana oli hurjat pääkallot!! Löytyipä meiltä jopa yksi teemaan sopiva ilmapallokin. Poikaa ei puettu tällä kertaa luurangoksi tai mevivosvoksi, vaan tyyli oli enemmänkin Piippolan vaari jr. Ihania lahjoja tuli, kiitos kaikille! Pai te vei eli by the way: ensimmäistä kertaa säädin sokerimassan kanssa. Ostin valmiiksi värjättyä massaa, ettei tartten käydä värien kanssa läträämään. Musta massa oli eri merkkiä kuin valkoinen (mikä se merkki nyt olikaan) ja se oli parempi käsitellä kuin se toinen. Valkoisesta pääkallosta tulikin nahakallo, kun jotkut hassut rypyt jäivät kallon kuuppaan. Luiden kanssa oli kans ongelmia, ja pääkallo näytti siltä kuin sillä olisi kädet ja jalat, joilla kipitellä karkuun. Muuten oli kyllä kivaa itsekullakin. Tyttöjen kanssa suunniteltiin juhlissa samalla pikkujouluja! Ihanaa, mie pääsen yöksi pois kotoa. Sen huomasin juhlissa, että miestä EI saa päästää keittiöön kuin vasta siivousvaiheessa. Oma hyvin organisoitu ja laitettu orderi menee äkkiä sekaisin, kun siellä vauhkoaa mieshenkilö, joka käyttäytyy kuin eksynyt peura..

Mulla pää lyö nyt tyhjää, enkä osaa tämän tarkemmin kertoa tunnelmista. Eilen oli nimittäin pääsykokeet, jotka meni mielestäni ihan kivasti. Poika veti viime yönä unta ihan hiljaa yli 12 tuntia!! Ihme ja kumma, en halua käyttää energiaani nyt koneella istumiseen. Nyt vain jännätään tämän kuun loppuun asti tuloksia. Lupaan tehdä erillisen postauksen kätilöiden pääsykokeista, JOS pääsen sisään. ;-)

Se on nyt moro, kun ei mulla oo nyt parempaakaan sanottavaa. Oloni on niin mahtava viime yöstä!!


4 kommenttia

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!