Puolikkaita hajatelmia

Huomenna on tasan kuukausi jouluaattoon. Se on ajallisesti puolet vähemmän kuin viimeksi ajattelin joulua. Odotan jo aivan innolla kaikkia niitä tapahtumia, joita täällä järjestetään!

Yöt ovat menneet pikkasen huonompaan suuntaan mahataudin takia pojan kanssa, mutta ei puoliksikaan niin huonosti, kuin ehdin pelätä.


Mun kielen jänteessä (or whatever) on ollut koko viikon aivan kamalan kipeä afta. Tänään huomasin, ettei siihen satu puoliksikaan niin paljon kuin vaikka tiistaina vessanpönttöön huudellessani.Pojalle tulee kolme poskihammasta. Niitä samoja poskihampaita, joista olen aiemmin puhunut. Vielä on yli puolet matkaa, että niitä voi hampaiksi edes kutsua. Hampaat eivät tosin vaivaa puoliksikaan niin paljon kuin ennen.


Jääkaapissa oli tänään yli puolet vähemmän ruokaa kuin normaalisti. Sainpahan ainakin omaa aikaa tänään hedelmätiskillä.

Mahataudin jäljiltä on jäljellä puoli kiloa siitä, mitä painoin ennen raskauksia. Ei sillä, että sillä olisi jotain väliä. Tänään ajattelin kompensoida kilokatoa karkeilla. Ostin lopulta pätkiksen ja tuck-keksejä.
Roswellia on vielä yli puolet katsomatta!

Univajetta on reilusti yli puolet vähemmän kuin ennen unikoulua.

Poitsu oli tänään hoidossa lapsiparkissa puolitoista tuntia! Mahtavaa edistystä verrattuna viimekertaiseen tuntiin, jolloin hain pää punaisena huutavan pojan pois maanpäälisestä helvetistä. Nyt se jopa suostui syömään siellä, eikä itku tullut vasta kuin näki äidin.Pääni meinasi hajota stressistä, sillä lopulta minultakin loppui kuvatila täältä blogista. Ajattelin, että unohdan tämän asian ja ostan meille mieheni kanssa viiniä, suolakeksejä ja juustoa. Mies jäi viininsä kanssa sohvalle, kun minä näppäränä likkana hoidin pulmani pois alta. Eikä harmita enää puoliksikaan niin paljon kuin aikaisemmin.

Päässäni on varmaan puolet vähemmän hiuksia kuin ennen pojan synnytystä ja imetystä. Kai ne kasvaa joskus takaisin?

Koulupaikka jäi puolen pisteen päähän. Vielä on toivoa päästä varasijalta opiskelemaan unelmieni ammattia! Lasi on vielä puoliksi täynnä.

7 kommenttia

 1. Kauniit pikkutähdet! Toivotaan, että varasija muuttuu oikeaksi paikaksi, peukut on pystyssä. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihan itte tein. ;-)
   Mulla onkin jo monet peukut pystyssä,jes!
   Hyvää viikonloppua myös sinulle.

   Poista
 2. Voi juku miten täpärällä! Toivottavasti koulupaikka tulee, meidän Keskiketterä oli kolmannellatoista varasijalla omaan kouluunsa ja niin vaan pääsi kuitenkin!
  Hienoa, ettei nukkumistouhut ole livenneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvin pääsi vielä tolta varasijalta. Yhtä kätilön koulupaikkaa hakee seitsemän ihmistä, joten aika tiukaa voi olla, että pääseekö neljänneltä varasijalta. Toivotaan parasta!

   Poista
 3. Voi että miten tiukille meni koulupaikka! Mutta toivotaan parasta että pääset vielä varasijan kautta sisään :)! Ja ajattele, nyt tiedät kuitenkin että sulla on hyvät mahdollisuudet päästä sisään, jos ja kun haet uudelleen, et ole jäänyt useilla pisteillä jälkeen häntäpäähän :D Hei toi kuvatilan loppuminen kiinnostaa mua, pääseekö sitä mistä seuraamaan että paljonko on tilaa jäljellä vai tuleeko sitten vaan joku ilmotus että stop nyt ei enää yhtään lisää kuvia..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Triine, ihan alkuun tässä sulle linkki, josta voit lukea tosta kuvatilan loppumisesta. Samalla saat hyödyllisiä vinkkejä kuvien pienentämisestä ja kuvatilan säästämisestä. ;-) http://pienilintu.blogspot.fi/2012/11/picasa-albumiko-taynna.html

   Ja kyllä, toivoa vielä on, että tästä noustaan ihan opiskelijaksi. :-)

   Poista
  2. Kiitos Eevi tuhannesti linkistä!!! Nyt olen viisaampi tämänkin asian suhteen :D Ei tule sitten yllätyksenä kun yhtäkkiä koko roska onkin täysi vaan voin ennakoida :D

   Poista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!