Blogien aateliat

Ajattelin kasata kokoon paketin tiiviissä seurannassani olevia blogeja. Tietysti niitä löytyy tämän listan ulkopuoleltakin, mutta tässä nyt kermat kakun päältä.

Kahdesta kolmeksi on kirjoittajan, Ellin, omin sanoin kuvailema blogi, jossa ihmetellään elämää perheen kasvettua kolmihenkiseksi. Kuvia on vähän tai ei lainkaan, mutta täyttä asiaa sisältämät tekstit ja ajatukset ovat juuri sitä, mistä tykkään tässä blogissa. Blogi ei sisällä turhaa pumpulimaista löpertelyä, mutta ei ole myöskään sitä toista ääripäätä, jossa äitiys ja elämä on kamalaa. Kielellinen sisältö on hyvää ja selkeää. Olen monesti huomannut, että minun ja Ellin ajatukset käyvät yksiin. Tässä on potentiaalinen nettimammakaveri.

Usko, toivo ja pakkaus-blogissa taas sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Kirjoittaja osaa ehkä parhaiten kenestäkään muista bloggareista naurattaa lukijaa - on sitten aihe vastoinkäymiset lapsen kanssa tai erimielisyydet miehen kanssa siitä, sanooko se heppa koppoti vai koppati. Oma huono päivä unohtuu nopeasti ja vatsalihakset saavat tehdä töitä tätä blogia lukiessa.

Äidinmaitoa sisältää kauniita kuvia ja hyviä ajatuksia äitiydestä. Tästä bloggarista on tullut ihan tosielämässäkin tuttu, joten on vielä hauskempaa lukea blogia, jonka kirjoittajan on ehtinyt ihan tosielämässäkin tavata.

Rakkaudella, äiti-blogin Upsis on myös ruudun paremmalla puolella tapaamani bloggari. Rehellistä tekstiä omasta itsestään, äitiydestä ja elämästä on ehdoton mielenkiintoni herättäjä. Myös kauniit kuvat houkuttelevat.

Pieni Lintu sisältää todella kauniita kuvia. Kuvat saavat hyvälle mielelle ja plussaa tulee silloin tällöin järjestettävistä valokuvauskilpailuista.

Ja vähän muita hyviä blogeja
ym
ym
Loput lempparini löydät, kun klikkaat tota mun pärstää>>

8 kommenttia

 1. Oli kiva löytää tällainen listaus, sillä blogien lukeminen on kyllä melkoisen hyvää ajankulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tästä oli sinulle iloa! :-)

   Poista
 2. Hei, jee olenkin etsinyt uusia luettavia blogeja! Täytyypäs kurkata noi läpi :)

  Oma blogini löytyy nimimerkin takaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn kurkkaamassa sun blogiin illemmalla.
   Toivottavasti löydät näistä uusia suosikkeja. ;-)

   Poista
 3. Kiitän kauniista sanoistasi!

  Samalla löysin uusia, ihania blogeja luettavaksi.

  VastaaPoista
 4. Hei, ja kiitos maininnasta! Unohdin kiittää aikanani kun juuri silloin luin päivitykset vaan supervauhtia läpi eikä voimia riittänyt kommentaattoriksi;). Sinun blogisi on myös fressi ja piristävä;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi! On ollut kiva päästä tutustumaan sinuun vähän pintaa syvemmälle. ;)

   Poista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!