Ystäväni ompeluinto

Koska kärsin vieläkin tietokoneeni kohtalon ja bloggailun vaikeuden aiheuttamasta järkytyksestä, jatkan bloggailua näin minäPuhelimella. Käytössä jo on Ukon vanha läppäri, joka kylläkin kaatuu välittömästi, jos yrittääkin ladata kuvia bloggeriin - tai ei ainakaan suostu julkaisemaan kuvia oikein päin. Asiaa (turhanpäiväistä tai ei) silti olisi ja kuviakin olisi kiva julkaista, mutta kuvien laatu tai tekstin kirjoittaminen tökkii hieman puhelimen kautta. Aina pitää kuitenkin keinot keksiä, joten jatketaan tällä linjalla niin kauan kuin Ukko keksii kaikkia osapuolia (minua) tyydyttävän ratkaisun. Saatte siis jatkossa nauttia (päänsärkyä) pienillä ja ah niin tärkeillä postauksilla, joita teille tämän puhelimen kautta viitsinyt suoda.

Tänään herra Meteorologi päätti povata vaakatasossa roiskivaa kuurosadetta, joten jäimme kotiin kohentamaan kodin sisustusta ompelun merkeissä. Tyttö saa uudet tyynyliinat jahka poika antaa minun surauttaa ne loppuun. Jotain sain kuitenkin valmiiksi: päällystin vanhat keittiöntuolien pehmusteet. Vielä olisi vaikka ja mitä ommeltavaa, mutta nurkan takana odottaa jo pääsykokeisiin luku. Tässä nyt alkuun jotakin.4 kommenttia

 1. Kyllä bloggaaja keinot keksii, ihan hyvältä näyttää puhelinpäivityskin;) Ja kiva muuten tuo uusi esittelyteksti, kirjoitat hyvin;)

  VastaaPoista
 2. Kiitti!! :-)

  Tässähän meinasi puskea vallan vieroitusoireita, kun en ole viikkoon päässyt oman rakkaan ja pölyisen koneeni kanssa bloggaamaan.

  iPhonen kanssa bloggailun miinukset ovat ne, kun kuvat tulevat ihan väärässä järjestyksessä kuin ensin on ajatellut, ja ennakoiva kirjoitus pistää väliin joskus vääriä sanoja. En aina huomaa kirjoitusvirheitä, joten jälkeenpäin tulee kivoja yllätyksiä.

  Mutta siis, hyvinhän tämä mamma pystyy bloggaamaan ja kuvaamaan pahimpaan bloginälkäänsä puhelimesta käsin. :-)

  VastaaPoista
 3. Mullekkin saisi tulla nyt tuommoinen ystävä kylään niin saataisiin uuteen kotiin kaikkea ihanaa! :-)

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!