Sophie the giraffe

Minun on pakko myöntää, etten ole kovin tietoinen kaikista tuotteista ja merkeistä (esim. vaatteissa), joita vauvoille ja lapsille tarjotaan. Yleensä teen kaikki kivat, uudet löydöt Facebookin, kirppisten tai blogien kautta - täytenä yllätyksenä. Muuten olen vähän sormi suussa, jos joku kysyy minulta luotettavista lastenvaatemerkeistä, hyväksi havaituista leluista tai vaikka vaunuista. Ostokseni rajoittuvat kirppiksille, Prismaan tai lähimpään liikekeskukseen. Minulla on vain (laiskan) neljän vuoden kokemus tästä perheellisen arjesta. En osaa etsiä netistä tiettyjä tuotteita, en jahtaa useinkaan lastentavaroita huutonetissä tai tee muutakaan, joita muut äidit tuntuvat osaavan tehdä. Nyt viime viikkoina olen avartanut tietämystäni ja tehnyt todella kannattavia ostoksia.
Olin mukavasti yllättynyt, kun eteeni tupsahti blogimaailmassa vinkki kemikaalittomasta, turvallisesta ja luonnonkumista tehdystä purulelusta. Meidän jätkä tekee hampaita pitkän kaavan mukaan kuumeillen, kipuillen ja huonosti nukkuen. Suuhun menee yleensä kaikki kipua helpottamaan - äidin sormista tai varpaista lähtien. Tämä kirahvi ihastutti ulkonäöllään ja muilla hyvillä ominaisuuksillaan. Kaupan kylkiäisenä tuli Kottaraisen suunnittelema kassi! Kelpo kauppa, etten sanoisi!
Kirahvi on nyt yksi meidän perheen suosikeista. Isosisko tykkää vinguttaa lelua ympäri asuntoa, äidistä se on tosi söpönen ja sopii lattialle sisustuselementiksi, veikka pistää koivet suuhun ja ryhtyy nakertamaan ja jopa naapurin (pojan) tyttöystäväkin piti kirahvin mutustelusta! Kassikin on päässyt jo käyttöön hoitolaukkuna. Hintakaan näille ei ollut paha. ;-)

Pääset tutustumaan (ja tilaamaan) Sophien TÄÄLTÄ!!!!
2 kommenttia

  1. Tuon kirahvin meinasin itsekin ostaa vauvalle! On aina jotenkin kiehtonut..

    Ja ihan sama ilmiö on tuttu täälläkin. Blogimaailmasta olen poiminut lukemattomia vinkkejä ja kartuttanut tätä tietoutta. Harvemmin (äiti)kavereiden kanssa puhutaan vaunumerkeistä, haalareista ynm. Eikä ihan kauheasti haittaakkaan :) Sopiva määrä tietoa on ihan kiva, niin että pärjää tässä omassa arjessa.

    VastaaPoista
  2. Mä ostin aina lasten vaatteet ale myynnistä tai ainakin jostain halvalla.eivät ole tottuneet mihinkään muoti vaatteisiin. Eivätkä vaadi vieläkään niitä:)

    VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!