Minilandiassa - siis nukkekodin päivitystä

Vihdoin ja viimein nukkekoti sai keittiönpöydän ja tuolit. Myöskin viime jouluna piilottamani pikkutilpehöörit kotiutuivat hieman vanhemman neidin leikittäviksi. Ja siis, eiköhän se Riimikko koidukkin mun lompakon surmaksi, sillä sehän sisältää aivan kaikkea ihanaa nukkekotiin!! Jotain lähti mukaani Riimikosta viikonloppuna, kun pojan kanssa päästiin ihan kaksin liikenteeseen.

Tässä vähän tunnelmia nukkekodista. Ei muuten ole koskaan näin siisti. Äidin leikit on hieman hillitymmät kuin Mimmin. Olen jo varannut nukkekodin itselleni jemmaan, kun tyttö ei tällä enää suostu leikkimään. Tästä tuleekin minun oma sisustusprojektini.

Jääkaapista löytyy Riimikosta ostetut Coca-Cola-tölkit ja maitopurkki. Oli aivan pakko saada, vaikka mielummin juonkin Pepsiä kuin kokista.


Riimikosta lähti mukaani myös näkkäripaketti. Siis ihan oikeasti, kaikkea ne keksiikin. Ja mukaan olisi lähtenyt vielä vaikka mitä. Keittiötasolla oleva kaulin on myös edellä mainitusta puodista.Makkarissa ei ole muuta uutta kuin matto.


Tässä siis meidän uusi keittiönpöytä ja tuolit. Kelpaisi tälläiset ihan isompanakin versiona. Tervetuloa-kyltistä on muuten pyyhkiytynyt "tuloa" pois. Nyt kyltti huikkaa vaan "terve"! Jostain kumman syystä portaiden yläpuolella olleet pienet peilit ovat hävinneet.. Onkohan neidillä ollut osuutta asiaan..


Tämä lipasto lähti vain kahdeksalla eurolla meidän kylpyhuoneeseen. Aika käypä hinta minusta, sillä muut kalusteet olivat jo pikkasen liian kalliita annettavaksi lasten leikkeihin.


Tasapuolisuuden vuoksi kuva olohuoneesta. vaikka tänne ei ole mitään uutta hankittu.


Kuvassa näkyvä vaaleanpunainen tuoli oli ennen..en enää muista minkä värinen.. Pistin nyt kuitenkin pintaan uutta väriä. Olisiko jopa nukkekodin katon kanssa saman värinen. :-)


Viimeiseksi yleiskuva koko huushollista. Sainkin näitä kuvia otellessani uutta puhtia nukkekodin viimeisiä silauksia varten. Pysykää kuulolla!
6 kommenttia

 1. Ihana! Mä oon AINA haaveillu omasta nukkekodista, mitä voisi sisustaa kunnolla. Ehkä nyt vihdoin saisin aikaiseksi sun inspiroimana.

  VastaaPoista
 2. Kiva, jos sait inspistä tästä! Miehän sain tämän vitosella kirppikseltä ja pistin kaikki pinnat uusiksi. Siitä vaan tuunaamaan!! Haluaisin jo päästä tuunaamaan uutta nukkekotia vaikka myyntiin. :-)

  VastaaPoista
 3. iiik...nyt kyllä kiusaat! Muutamassa blogissa jo aiemmin olen katsellut kivoja nukkekoti-inspiraatioita ja koittanut hillitä alkavaa innostustani, mutta aina vaan hankalammaksi tuntuu käyvän ;)

  Kauniilta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie ihan just selasin yhtä nettisivua, jossa on vaikka ja mitä nukkekotiin!! Olikohan se Suomen minimaailma? Kannattaa käydä lisäämässä vielä vähän innostusta niillä sivuilla. ;-) Mun on kyllä tilattava itselleni (ja vähän tytölle) sieltä jotain. Ihan vaikka vain kympillä. ;-)

   Poista
 4. Hyvältä näyttää :) vitsi tollanen ois kyllä niin hauska itellekkin tuunattavaksi :D

  VastaaPoista
 5. Ota tästä vähän tuulta purjeisiin ja käy hommiin. ;)

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!