24 tuntia uudessa kodissa

Täällä taas postaillaan puhelimella. Kaksi edellistä pikapostausta tein iPhonella ja sama linja jatkuu vielä ainakin toistaiseksi. Huomenna pitäisi Soneran laajakaista-setä tulla kytkemään netti päälle. Sitten pääsisin jatkamaan kuvien lataamista koneelle ja bloggailemaan vähän paremmin.

Pistän tässä samalla taas puhelimella otetun kuvan täältä muuttolaatikoiden keskeltä. Ystävät veikkasivat ihan oikein, kun he ennustivat, että täällä on nopeasti jo kyläilyjä varten valmista.
Tervetuloa siis tänne leikkimään ja kahvittelemaan!! ;-) Kuka tulee ekana?

Vähän oli orpo olo tänään leikkipuistossa, ja yritinkin onkia tietoja paikalliselta äidiltä missä olisi meidän neuvola ja lähimpiä kauppoja. Tällä kertaa ei tarvinnut talar på svenska, vaan pääsin juttelemaan ihan suomeksi. Kamala jännitys on täällä päällänsä, että koska tulee vastaan pelkkää ruotsia puhuva ihmishenkilö. Olo on kuin ulkomailla olisi. Ehkä me pärjätään.

Täällä alkaa nyt iltatoimet. Viime yönä minä heräisin usein pojan kanssa, mutta isi ja tyttö nukkuivat yönsä kuin tukit. Pojan huoneessa on patja pinniksen vieressä, jossa minä nukun ensimmäiset päivät. Toivotaan parempia unia ensi yöksi.

Ja vielä yksi ilouutinen - meidän tyttö pääsee viikon päästä aloittamaan osa-aikaryhmässä, läheisessä päiväkodissa!2 kommenttia

  1. Teillähän näyttää jo oikein laitetulta! Onnea uuteen kotiin!

    Blogissani on sinulle tunnustus.;)

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa hyvälle ja näyttää kivalle! Onnea uuteen kotiin ja isoon elämänmuutokseen!

    VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!