Ruudun takaa

Huristimme lasten kanssa arkea pakoon tapaamaan uusia ja jo vähän tuttujakin blogiystäviä. Aamu alkoi helvetillisellä tapahtumarikkaalla automatkalla, johon kuului veikan lyömistä (siskon toimesta) ja tunnin putkeen huutava vauva, epävireisestä laulamisesta kärsinyt ääni, yksi pyllynpesuoperaatio ja nyyhkyttävä tyttö.


Perille kuitenkin päästiin tuliaisineen kaikkineen ja osasimme jopa suunnistaa uudella alueella puistoon, jossa tapaaminen alkoi. Meitä oli kaiken kaikkiaan kolme äitiä ja viisi lasta. Minä ja minun hulivilini, Upsis ja hänen lapsensa, Veikka ja Tyty, ja Kepulaisen äiti Kerttu-tyttönsä kanssa. Upsista olemmekin jo pariin otteeseen tavanneet, mutta Kepulaisen äidin kanssa kohdattiin livenä ensimmäistä kertaa. Pikkasen jännitti, mutta onneksi turhaan.

Lapset leikkivät hyvin keskenään ja äideillä keskustelu soljui kahvipöydässä. Mitä nyt meidän herran nostatti muutaman hikikarpalon otsaani, kun millään ei olisi haluttu päikkäreille käydä. Tilanne saatiin onneksi hallintaan ja pienet unet otettiin ennen kotiinlähtöä. Kotimatka taittui nopeasti ja takapenkiltä kuului pelkkää tuhinaa! Erävoitto!!

Oli todella kiva tavata ruudun takana kirjoittavia nettituttuja ja saada vähän tuntumaan kirjoittajista pintaa syvemmälle. Varsinkin Kepulaisen äiti yllätti minut muun muassa ulkonäöltään aivan täysin. Nyt kun olen päässyt hieman tutustumaan näihin kahteen mukavaan bloggaajaan, niin tulee aivan toisellaisella fiiliksellä luettua heidän blogejaan. Hetinkin jo ilmoille idean mahdollisesta seuraavasta tapaamisesta, jos vain se mitenkään kaikkien aikatauluun saadaan sopimaan. Tervetuloa siis meidän matalaan majaamme. Tarjolla on taatusti korvapuustia! 


3 kommenttia

 1. Hih, täällä on korvapuustit maistuneet hyvin vielä välipalaksikin:D
  Uusi tapaaminen pystyyn!!

  VastaaPoista
 2. Kiitti myös teille päivästä ja kiva jos takaisinmenomatka oli helpompi. Sun tekemät puustit oli kyllä parhaita!

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille seurasta! Uusi tapaaminen joko pystyyn täällä tai ehkä uudessa kodissa. ;)

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!