Muutosta ilmassa

Rumpujen pärinää, perhosia vatsassa, nyt on jotain suurta tulossa!! Neljä vuotta arkiyksinhuoltajana, mies arjet töissä ja viikonloput kotona, takana itkua ja väsymystä, selviytymistä arjesta lasten lanssa - sairaana tai terveenä, kahdeksan kuukautta intensiivisesti etsitty turhaan perheen yhteistä kotia..

MUTTA!

Kaikki tulee muuttumaan noin kolmen viikon päästä, kun me vihdoin pääsemme yhteiseen kotiin! Mies tulee meitä vastaan muutamia kymmeniä kilometrejä, me matkaamme kotiseudulta kahdeksankymmenen kilometrin päähän aivan uuteen kaupunkiin. Tulossa ehkä elämäni suurin muutos sitten lasten syntymän ja avioliiton. Huh huh.

Täällä on nyt sellaista haipakkaa koko ajan, ettei oikein pysty iltaisin rauhoittumaan. Koneelle ei jaksa raahautua niin millään, vaikka päässä ja luonnoksissa pyöriikin postauksia. Ystäväni kanssa suunnitellaan lasten (omiin) huoneisiin maalausprojektia, puhelin tuuttaa milloin mihinkin toimistoon, muuttolaatikoita täytyy kohta alkaa täyttämään, vanhat tavarat saavat kyytiä kaatopaikalle, silmänurkat kostuvat siitä ajatuksesta, että joudun kohta jättämään kaikki lähimmäiseni taakseni. Kehoni ja ajatukseni ovat jossakin muutto-tilassa, enkä pysty lepäämään ennen kuin tämä kaikki on ohi ja viimeinenkin tavara uudessa asunnossa on paikoillaan.

Edessä on varmasti ihana tulevaisuus yhdessä perheen kanssa, mutta ystävät ja sukulaiset ovat tunnin ajomatkan päässä. Tyttöjen kanssa on kohta tarkoitus suunnitella (ikimuistoisia - vink vink) läksiäisiä! Arki on tällä hetkellä aikamoista menoa ja melskettä. Olen kuitenkin innoissani, sillä uusi koti on ihana, pieni neliö - aivan kuin meille tehty. Kaksiossa eläminen saa jäädä lopullisesti taaksensa.

Näissä merkeissä jatketaan tällä saralla!
 ps. Piti sitten retkahtaa älypuhelimen pauloihin. Ukko ensin vähän närkästyen tuhahti hankinnalleni, mutta mitä luultavammin jo leppyi, sillä hänkin halusi päästä kokeilemaan kuvien ottamista iPhonella. Ihan näppärä tämä kapistus on, jos tulee yllättäen tarve päästä ottamaan kuvia. Varsinkin älypuhelimiin saatavilla oleva ilmainen sovellus, Instagram, osoittautui epäonnistuneiden kuvien pelastukseksi. Eihän mikään voi voittaa kunnon järjestelmäkameraa, mutta pahempaan kuvausnälkään puhelimen kamera on ihan mainio. Tässä nyt vähän kuvia lauantain kävelylenkiltä, joista viimeiset kolme kuvaa on muokattu Instagram-sovelluksella.

9 kommenttia

 1. Kuulostaa ihanalta, onnittelut uudesta asunnosta! :) Se on mieletön fiilis, vaikka toki tuo mukanaan sitä haikeuttakin. Tuntihan on matkana vielä ihan inhimillinen.

  Ja iPhone vaan on ihan paras ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Ada!
  Kyllä se tunti menee hujauksessa, varsinkin motaria pitkin. Meidän 10kk herra ei vaan oikein perusta autoreissailulle, joten pakko se on nakittaa kavereita kyläilemään meidänkin päähän. :-)

  Olen todella tyytyväinen tähän puhelimeen. Se vaan on niin kätevä! Ja löytyy vaikka millaisia sovelluksiakin. Menee ihan pää pyörälle!! :-D

  VastaaPoista
 3. Oliko tää nyt SE kämppä? hurjasti onnea!!!!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä muuttoon, ja lepää kuitenkin jotenkin, kun voi mennä jokunen aika että kaikki tavarat saa paikoilleen! Lapsiperheessä muutto on vähän vissiin eri juttu;) Mutta hyvin kaikki menee!

  VastaaPoista
 5. Upsis,juu, tämä on nyt SE kämppä, jonka takia tuskailin siellä teillä käydessäni. :-)) Oli sen arvoista.

  Kepulaisen äiti, yritetään välillä ottaa vähän rennomminkin. Kerran ollaan muutettu raskaana ollessani ja pari vuotta sitten tytön kanssa. Saa nähdä millainen ruljanssi on muutto kahden lapsen kanssa. T: Kontrollifriikki

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä pakkaamiseen ja muuttoon ja onnea The Kodin löytämisestä!

  VastaaPoista
 7. Kiitos, Elli! Onneksi tämä kaikki on kohta ohi ja pääsemme nauttimaan uudesta kodista! :-)

  VastaaPoista
 8. Jee onnittelut uuden kodin löytämisestä :) Voin kuvitella kuinka haikeaa on lähteä ja jättää taakseen ihmisiä jne.. Mutta onneks teillä ei oo kuitenkaan pidempi matka vanhoille kotikonnuille :) Ja varmasti uusista ympyröistä löytyy uusia tuttavuuksia :)

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!