Inspiraatiota etsimässä - Mimmin huone

Olen sisustanut mielessäni uuden kodimme huoneita siitä asti, kun kävimme katsomassa kyseistä asuntoa. Kun vihdoin lapset saavat omat huoneensa, niin olen miettinyt pääni puhki, että mikä olisi huoneiden teema. Mihinkään tiettyyn en ole vielä päätynyt, joten päätin hakea Ikean sivuilta vähän inspistä. Mimmin ja pojan huoneet tuntuvat olevan minulle tällä hetkellä se tärkein projekti, sitten tulee olohuone ja yhdistetty keittiö ja lopuksi vasta meidän makuuhuone. Tässä vähän sisälläni vellovan sisustusähkyn ja nettisurffailun tuloksia. En edes raaski käydä tutkimaan kaikkia niitä miljoonia muita nettisivuja, jotka pursuavat kaikista ihanista sisustustavaroista. Joitakin näistä seuraavista asioista meiltä jo löytyy, joten niiden kaveriksi yritin etsiä jotain sopivaa. Ja ihan oikeasti Ukolle ja mummeille huomio, en ole ryntäämässä heti muutettuamme Ikeaan ostamaan näitä kaikkia, vaikka se helkutin tönö onkin nyt paljon lähempänä meitä kuin aikaisemmin. ;-) Kunhan nyt haaveilen..

Meidän likka on aivan pihkassa koiriin ja kissoihin. Kuvassa näkyvä hauveli on melkein samannäköinen, kun tytön unihauva, Topi. Meillä käydään aina silloin tällöin pehmolelut läpi, sillä muuten niitä pursuaisi ovista ja ikkunoista. Tämä kuvan hauva nyt kuitenkin iski äidille silmää, sillä hän olisi oiva emo Topille.

Koska minun piti hankkia Mimmin kaksivuotislahjaksi Hello Kitty-hella, niin olen hissukseen hankkinut keittiötarvikkeita. Enää puuttuu vain kuvassa näkyvä astiasto.

Minulla oli lapsena kirjoituspöydällä helmitaulu, josta haaveilen myös omille lapsilleni.

Kun Mimmi siirtyi nukkumaan isojen tyttöjen sänkyyn, niin ostimme kuvassa olevan sängyn. Viimeisellä Ikean reissulla ihastuin tuohon vuodekatokseen ikihyväksi, mutta se sai vielä jäädä kauppaan sillä reissulla. Seuraavalla reissulla minun on ehkä pakko ottaa se mukaani.
Koska meidän likka on niin kova piirtämään, niin seuraavaksi hankintalistalla on kirjoituspöytä. Ja meneehän tuo napero kolmen vuoden päästä jo kouluunkin, joten pöydälle on tarvetta! Mimmin pehmolelut säilyvät punaisessa verkkokorissa, veikalla on samanlainen sinisenä. Pinnit, ponnarit ja muu pikkutavara säilyy pienessä pahvisessa laatikossa. Laatikot voi kääntää, josta saa nopeasti uutta ilmettä laatikostoon. Ketun ja suden takaa löytyy kivat raidalliset kuviot hempeillä väreillä.
Tytön huoneeseen ehkä akuutein hankinta on matto. Ikean sivuilta löytyi tämä hauska luontoaiheinen matto, joka on varmaan jossakin välissä pakko käydä hakemassa meidän tytölle. Jos samalla luontoteemalla haluaa jatkaa, niin maton kaveriksi käy nuo siiliverhot. Eivät nyt ehkä ole minun ensimmäisenä mielessä, mutta aika hauska idea kuitenkin.
Vaikka lamppu meiltä löytyy tytön huoneeseen, niin onhan tämä kuitenkin aika nätti. Tämä voisi hyvin sopia tytön vuoteen kanssa yhteen. Näistä huokuu vähän sellainen prinsessateema. (Tässä kohtaa Ukko sanoo YÖK!)1 kommentti

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!