Harsosta on moneksi

Ihan oikeasti ei jaksa nyt lätistä mitään syvällisempiä, vaan hullutellaan välillä. Syy: täällä nenät vuotavat, lainalaatikot odottavat täytettä, tyttö uhmaa ja kiukuttelee niin kovasti, että kohta multa palaa pinna lopullisesti, poika ei (taaskaan) suostu nukkumaan räkiksen ja hampaiden takia, multa loppuu paukut ihan näillä näppäimillä ja odotan vain, että muutto on ohi ja saan ihan luvalla vetää syvää henkeä.. Elämä on ihanaa, eikö niin?

Mutta nyt siihen hullutteluun, koska enempää ei viitsi valittaa tällä kertaa. Tuossa yksi päivä leikittiin lasten kanssa harsolla ja minähän fiksuna likkana huomasin, että harsosta saa erilaisia asuja. Kun nyt on tulossa halloveenit tai hamassa tulevaisuudessa pikkujoulut, niin tässä vähän vinkkiä mitä voisi pukea päälle vauvalle (tai itselleen).

Kaikista nopein ja idioottivarmin tapa käyttää harsoa, on pukeutua HAAMUKSI. Jännitystä kaipaavat eivät leikkaa harsoon mitään silmänreikiä, vaan tallaavat eteenpäin sokkona. Meidän poika ainakin kurkki välillä harson alta, ettei kopista päin huonekaluja tai seiniä. Haamuleikistä irtoaa myös kunnon naurut yhdelle jos toisellekin.

Haamuvauva

LENTÄJÄ vaatii jo hieman taitoa. Solmi harson kulmat yhteen ja iske se tyylikkäästi olalle. Kyllä kelpaa olla juhlissa, sillä tämän kanssa on helppo vaihtaa vaippa tai kontata pitkin lattioita. Jossakin vaiheessa asuun saattaa mennä hermot, joten harsoa käydään riuhtomaan kitinän saattelemana.

Lentäjävauva

Tämä seuraava asu on ehkä monipuolisin. Voit olla vaikka MUMMO, NUNNA tai TORIKAUPPIAS - you name it. Tästä vauva ehkä vähiten tykkää, sillä meillä ainakin harso lähti aika nopiaan pään päältä pois. Mutta olihan tämä tyyli ehkä kaikkein söpöin.

Mummovauva, nunnavauva tai kukkaisvauva.

Oma suosikkini on roomalainen TOOGA. Aikuinenkin saa helposti itselleen saman asun pukeutumalla vaikka lakanaan. Meidän perheen iso mieskin voi liittyä joukkoon pukemalla päällensä jenkkivuoteeseen tarkoitetun lakanan.  

Roomalainen vauva.

Viimeisenä tapana käyttää harsoa asuna on SUPERSANKARI. Klassikko, joka toimii aina. Meidän poika lähtee aika vikkelään konttaamaan, kun vain saadaan tuntuma lattiaan, joten harson helmat liehuvat supersankarin lailla todella hienosti.

Supersankarivauva.

Löytyykö teistä yhtä fiksuja stailisteja? Nyt pistetään rahoiksi kotihoidontuen ohella. Mun täytyy varmaan hankkia tähän joku patentti..2 kommenttia

  1. Ihana "mummovauva" :DD!! Ja toi tooga on kanssa ihan mahtava :D

    VastaaPoista
  2. Kyllä meidän lapset vielä kiittävät, kun äiti on näin kekseliäs. :-)

    VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!