Pala vanhaa minää

Olen aina tykännyt koruista, persoonallisista vaatteista, korkokengistä, laukuista ja pynttäytymisestä. Koskaan en ole kuitenkaan kovinkaan ihmeellisesti mielestäni pukeutunut. Olen aina jarrutellut ja valinnut päälleni mielummin turvallista ja tylsää. Viimeiset neljä vuotta olen koristanut itseäni vain harvoin ja hillitysti. Tilasin nyt turvavyöhykettäni uhmaten itselleni korvikset - jopa kaksin kappalein. Tuntuu, että vihdoin saan takaisin vanhaa minää, ainakin ulkoisesti. Kahden lapsen kanssa tulee helposti unohdettua se, mikä itsestään näyttäisi hyvältä. Valitsen mielummin vaatteissakin niitä riepuja, jotka ovat helpot päällä, tissin saa helposti tyrkättyä suuhun, tahrat eivät kaada maata ja ne päällä voi jopa nukkua yönsä. Korulaatikossa on vain muutamia tärkeimpiä killuttimia päälle puettavaksi. Miltään joulukuuselta en halua näyttää, mutta omalta itseltäni kuitenkin - hauskalta, rennolta, ystävälliseltä.
Poju tykkäisi kovasti ottaa näistä kiinni, joten kävelen vauva sylissä sitten pää takakenossa. Nämä korvikset ovat niin ihanat ja jopa ekologiset. Korvikseni on virkattu kierrätys-puuvillalangoista, joita tekee kotiäiti pääkaupunkiseudulta. Käykää kurkkaamassa  - varsinkin raskaana olevat - näitä sivuja, ja löytäkää itsellenne (tai kaverille) jotain kivaa. 


2 kommenttia

  1. Kauniit! Mulla on muuten kanssa ollut mielessä ennen/jälkeen raskauden korupostaus, mutta ei ole ottanut tuulta alleen. Mutta hyvä kun rohkaistut jo pitämään isompia koruja ja et tosiaan jo jotenkin pystyy.

    VastaaPoista
  2. Nämä kyllä ovat ihanat. Samanlaiset löytyy sitten keltaisinakin. :-) En voinut vastustaa.

    VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!