Kiertokirjeen uhri!

Postilaatikkoon kolahti naapurin tytöltä kirje, jossa pyydettiin meidän Mimmiä mukaan tarrakerhoon. Kyseessä on siis ketjukirje, jossa meidän pitäisi nyt lähettää kuusi kirjettä ja tarra-arkkia eteenpäin. Nämä kuusi kirjeen saanutta lähettävät ketjukirjeen tarroineen eteenpäin seuraaville uhreille. Kirje lupaa lapsenne saavan jopa 36 tarra-arkkia vaivanpalkaksi. Eiköhän meidän likka avannut ja ottanut käyttöön saamansa tarrat, joten en voi enää kiikuttaa lappusia naapuriin ja kieltäytyä. Nyt te perheelliset bloggaajat, ottakaa tämä haaste vastaan ja päästäkää minut pälkähästä. Olen epätoivoinen. Vihaan tälläisiä ketjukirjeitä, mutta kun en enää voi (kiitos lapseni) kieltäytyä. Muutama potentiaalinen uhri minulla on mielessä täällä päässä, mutta tarvitsen nyt teidänkin apua. Kaikki halukkaat huutakaa tänne HEP ja pistäkää osoitteenne sähköpostiini: muumitalossa(at)hotmail.fi
Ihan oikeasti, olen aivan lirissä!! 


5 kommenttia

 1. Mulla meni muuten hieman ohi tämä kiertokirjeen toimintaperiaate.. Liityin muuten uudella profiililla lukijaksi ja poistan jossain vaiheessa vanhan, ettet ihmettele jos yksi lukija häviää, se on vanha Kepulaisen Äiti profiili (kun sinne asti päästään..)

  VastaaPoista
 2. Onneksi pulmallinen tilanne ratkesi ja ostin uuden tarra-arkin vanhan tilalle, kiikutin lappuset tarroineen naapuriin takaisin ja pääsin pälkähästä. Ihan oikeasti, eikö kotiäideillä ole muuta tekemistä kuin vaivata toisia tälläisillä jutuilla. :-D Tukkaa ihan koskee, kun täytyy nähdä niin paljon vaivaa. Kukaan ei minun lähipiirissäni ei halunnut tätä vaivaa taakakseen. Ymmärrän hyvin!

  Kepulaisen äiti, olen aika huono selittämään asioita, mutta yritetään vielä:

  leikitään, että Upsis lähettää minulle tämän kiertokirjeen. Mukana tulee yksi tarra-arkki meidän lapselle ja ohjeet kuinka toimia kiertokirjeen kanssa. Kirjeessä on hänen osoite, joka alunperin lähetti kiertokirjeen Upsikselle ja nyt meidän täytyy lähettää heille (sille joka lähetti Upsikselle kirjeen) yksi tarra-arkki.

  Nyt minun täytyy kopioida mukana tullut kirje ja lähettää yksi kirje ja yksi tarra-arkki kuudelle kaverille. Kun minä lähetän nyt yhden kirjeen tarroineen vaikka sinulle, niin sinun täytyy lähettää kiertokirje eteenpäin kuudelle henkilölle + lähetät Upsikselle tarra-arkin.

  Pahoittelen, mutta en osaa tätä paremmin selittää. Enkä edes oikeasti enää haluakkaan. Kauhea painajainen yksi kiertokirje! :-D

  VastaaPoista
 3. Nyt en oikein ymmärrä.. Mitä olisi tapahtunut, jos vaan et olisi tehnyt mitään? Olisit pitänyt lapsen avaaman tarra-arkin etkä olisi tehnyt yhtään mitään muuta.
  T:V

  VastaaPoista
 4. Moikka V, luultavasti meitä olisi seuraavan kerran mulkoiltu pahasti ja puhuttu selän takana, kun olisimme näyttäytyneet taloyhtiön pihalla. Olisimme aina olleet ne "naapurit, jotka varastivat kahden euron arvoisen tarra-arkin".

  No ei, huono vitsi. Siis kirjeessä pyydettiin ilmoittamaan, jos tähän paholaisenkierteeseen ei halua lähteä mukaan. Minulle oli ihan selvää, että jos tähän ei halua lähteä mukaan, niin palauttaa myös ne tarrat. Ei tarvitse sitten toisten ostaa uusia sen takia, että me ei viitsitty antaa niitä takaisin.

  Ja siis tämä minun avunhuutoni oli melkeinpä pelkkää sarkasmia ja liioittelua. Eli ihan liian kirjaimellisesti ei tätä tarvinnut ottaa. :-) Ehkä mun täytyy pistää "sarkasmia"-tunniste joihinkin postauksiin..

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!