Kaakon kuumin tapahtuma

"No minähän en varmana mene sinne. En varsinkaan lasten kanssa."
Yhden päivän uhoamisen jälkeen söin sanani. Meidän kaupungissa järjestetään taas tänä pidennettynä viikonloppuna tuttu kesätapahtuma. Lapsena sinne lähdettiin ostamaan karkkia ja leikkimään lastenjuhliin, teininä kierreltiin joka ikinen päivä niitä samoja kojuja ja iltaisin istuttiin puistossa, nyt aikuisena sieltä käydään hakemassa vain metrilakua. Ihmisiä on ihan törkeän paljon, ääntä ja hajua on joka lähtöön, kaupungin kadut muuttuvat viikonlopun aikana roskaisiksi ja vähän käy haisemaan eräs ihmisen erite. Tänäänkin aamulla kymmenen jälkeen tuli todistettua se, että edellisen päivän juhlimisen aiheuttama kohmelo korjataan sillä millä se on tullutkin. Ja nyt en puhu itsestäni, vaikka eilen Ukon kanssa päästiinkin ihan kahdestaan liikenteeseen - siitä lisää myöhemmin. 
Veimme tänään miehen juna-asemalle, jotta toinen saa vähän omaa aikaa poikaporukassa. Siitähän me nopeasti hilpaistiin sitten lasten kanssa satamaan. Ei siellä oo varmaan tähän aikaan paljon ihmisiä. Kuinka väärässä olinkaan. Enemmänkin porukkaa olisi mahtunut mukaan, mutta minun mittapuulla mentiin jo ihan äärirajoilla. Aurinko paistoi ihan täyttä päätä taivaalla, hiki virtasi, Mimmi välillä vähän kitisi, mutta muuten oli oikein mukavaa. Välillä kävimme keskustassa syömässä ja pojukin otti nopeat vaununokoset. Minä ja Mimmi herkuteltiin pehmiksillä ja donitseilla ennen kotiinlähtöä. Ennen kojuihin upposi mieletön määrä rahaa (teinin mittapuulla), mutta tällä kertaa selvisimme alle parilla kympillä. Äiti löysi itsellensä jotain todella söpöstä, josta postaan sitten myöhemmin.
Tässä vähän tunnelmia kaduilta. Kameran kanssa ei lasten takia ihan kunnolla päässyt heilumaan, mutta toivottavasti aurinkoinen sää ja tunnelma välittyvät teille.
Ei kommentteja

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!