Herkut korvissa

Nyt onkin sattunut monta hyvää korvakoruostosta putkeen, sillä TAAS minä tein aivan mielettömän kivan löydön!! Ja vielä paremmaksi nämä löytöni tekevät sen, että nämä(kään) eivät todellakaan ole mitään "made in indonesia"-rihkamaa.
Nämä ihanuudet huusivat minulle kojujen keskeltä, kun olimme lasten kanssa siellä ihmistungoksessa kävelemässä pitkin satamaa. Kun muut kojut olivat suht tylsän näköisiä, niin tämä koju pisti heti silmään väriloistollaan. Pakko oli pysähtyä katsomaan tarkemmin, että mitä täältä löytyykään. Ja löytyihän sieltä vaikka mitä. Pakko oli taas hillitän itsensä ja ostaa vain nämä ainokaiset cup cake-korvikset. Hätä ei onneksi ole tämän näköinen, sillä Elvarin nettikaupasta löytyy näitä herkkuja lisää!

4 kommenttia

 1. Voi miten suloiset! Rakastan tuollaisia herkullisia, pikku yksityiskohtia, tekevät ulkonäöstä sellaisen hyvällä tavalla leikittelevän :) Ei aina tarvitse olla hopeaa tai kultaista.

  VastaaPoista
 2. Olen tähän mennessä ollut vannoutunut Kalevala-korujen käyttäjä. Nyt on ollut ilo huomata, että olen uskaltanut rikkoa rajojani ja kokeilla uusia juttuja. Nämä kruunaavat perus farkku-toppi-asun. Joku pieni kiva yksityiskohta voi tehdä ulkonäöstä heti vähän mielenkiintoisemman. Kannattaa käydä verkkokaupassa, jospa löydät itsellesikin jotain kivaa. ;-)

  VastaaPoista
 3. Äh, noi on niin ihania ja hauskoja, oon kuolannu Elvarin herkku koruja kanssa jossakin kojulla.. :)

  VastaaPoista
 4. Kaikki korut olisin halunnut kotiin!! Mulla oli kädessä ne salmiakkikorvikset, mutta hillitsin itseni. Ne pöllötkin oli ihania ja vaahtokarkit ja englanninlakut ja sormukset ja ja..

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!