Peukut pystyyn ja potku persauksille

Eilen juhlittiin ystäväni lakkiaisia (kuvia tiedossa myöhemmin), viinikin virtasi (lue: join naurettavan pienen tilkan), joten tänään palaudutaan väsymyksestä ja kakkuähkystä, ja lähdetään kohti Helsinkiä. Tiistaina on suuri päivä. Pitäkää minulle peukkuja pääsykokeisiin ja antakaa Ukolle virtuaalinen onnenpotku persauksille, sillä hänellä on luvassa koko päivä kahdestaan kahden muksun kanssa. Toivottavasti palaan voittajana!! :-)) Minua taitaa tällä hetkellä jännittää enemmän se, kuinka selviydyn yhdestä bussi- ja kahdesta ratikkamatkasta Metropoliaan kuin se, että miten ne itse pääsykokeet menevät.

ps. Pistin anonyymeille lukijoille uuden "luen tätä blogia"-nappulan. Pistäkäähän puumerkkinne ylös, sillä minusta on kiva tietää, kuinka paljon teitä lukijoita sieltä löytyykään. Jotkut teistä lukijoista (ystävät ja pari sukulaista) ovat tehneet itselleen google-tilin kautta profiilin, joten lisätkää te itsenne tuonne kaverilistaan. Kiitos! :-)


5 kommenttia

 1. Onnea matkaan julkisten kulkuvälineiden, itse pääsykokeiden ja Ukolle lapsenhoidon suhteen :) Hyvin ne kaikki menee, oon peukut (ja maha) pystyssä täällä :D

  VastaaPoista
 2. Isot onnen potkut täälta kreetalta:)

  VastaaPoista
 3. No niin. Nyt on tehty työtä käskettyä! Sulle potku pyllyyn, kirjat joutaa hyllyyn. Luvut ohi ovat ja sitten alkaa loma. Loppuviikosta nähdään.

  VastaaPoista
 4. Kiitos tsempeistä! Kyllä jännittää!!

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!