Nyt vain odotellaan

Nyt vain odotellaan uutisia pääsykokeista. Mulla on kolme eri päivämäärää, jolloin kirjeen pitäisi kolahtaa postilaatikkoon. Luultavasti menee heinäkuun puolelle. Jännittää niin pirusti. Tiedän ihan varmuudella, että vastasin pariin kysymykseen väärin. Tuli joku ihme jäätyminen. Päällimmäinen ajatus oli koko tiistain ajan, että mie HALUUN TÄNNE KOULUUN, NYT!! Syksyllä haen tod uudestaan, jos nyt jää paikka saamatta. Ne opettajat tuntuivat niin ihanilta, että olisi tehnyt mieli mennä halaamaan niitä: "ottakaa mut oppilaaksi, jooko?" 
Elämä Helsingissä meni ihan kivasti, enkä eksynyt matkalla Metropoliaan, vaikka sunnuntaina meinasin asian takia vääntää itkua. Menin aivan aidosta stadilaisesta pari päivää. Osasin mennä oikeille pysäkeille, painaa nappia oikeassa kohtaa lunttaamatta pysäkin nimeä bussista/ratikasta, hiihdin pitkin katuja katse kohti maata, juoksin kuin gaselli Lasipalatsilta Kamppiin ehtiäkseni bussiin. Bussimatka takaisin kotiin kesti tuplasti enemmän kuin normaalisti, sillä hyppäsin bussiin pahimpaan ruuhka-aikaan ja joku torvelo nosturikuski oli repinyt ratikkajohtoja Aleksis Kiven kadulla. Aitoa hesalaista toimintaa, ainakin Ukon mielestä.. Ukko oli pärjännyt lasten kanssa loistavasti, kukaan ei kuollut tai loukkaantunut, vaikka hormonipäissäni sitä pelkäsinkin. Nyt käyn suunnittelemaan kesän OMIA päiväretkiä ilman kolmea riippakiveä. 

Tässä vähän kuvia lauantain juhlahumusta.


ps. Tämän blogihiljaisuuden aikana (alle viikossa) meidän poju on oppinut konttaamaan, nousemaan seisomaan tukea vasten ja nousemaan itse istumaan ja pysymään istuma-asennossa ilman tukea!!


3 kommenttia

 1. Toivottavasti pääset!!
  Ja hienoja harppauksia pojalla!

  VastaaPoista
 2. Toivotaan parasta että postiluukusta kolahtaa mieleinen kirje sitten heinäkuussa :)!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että reissu oli kaikinpuolin onnistunut!

  Kamala, miten nopeaa nuo ipanat oppii uutta! Pieni Titiuukin on jo iso mies. Meillä Tipu muuten kävelee (ja juoksee - kuinka kiva!) jo ihan täysillä :o

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!