Kesälaitumella

Johan se on taas viikko vierähtänyt viikonloppuun. Juhannus tuli aivan puun takaa. Tänään olisi luvassa grillailua minun sukuni kanssa. Kerrankin vietämme juhannusta kotosalla ja ilman anoppia (olet kiva, juu juu..) Porkkanakakku on odottamassa jääkaapissa juhannusviemisenä. Tiukkaa tekee, etten mene ja ota yhtä palasta vaivanpalkaksi. Päivällä sitten pääsee herkuttelemaan. Mimmikin odottaa, koska hän pääsee maistamaan pullalta tuoksuvaa kakkua. Meille juhannus ei merkitse humputtelua alkomahoolin kanssa, mutta ostin kyllä itselleni yhden ruokasiiderin. Ukko lupasi olla tänään hovikuskina. Kunhan nyt tuo pienempi lapsonen pysyisi terveenä, sillä yöllä (tietenkin) poju tuntui kuumalta ja aamu alkoi röhäyskällä.

Viikko on kulunut hujahduksessa ohi. Tekemistä on riittänyt ja pinna on ollut todella kireänä.
Kävin alkuviikolla lasten kanssa yön yli kestävällä perheleirillä. Kumpikin lapsista on myös vähän puklaillut tällä viikolla. Pienempi lapsi oli tänä aamuna juhannuksen kunniaksi röhäyskässä ja nuhassa. Ukko lähtee ensi viikolla kahdeksi viikoksi jonnekin helkutin kurssille, joten olen taas työleskenä. Mökillä kuulemma odottaa nopeita puuhia, joihin Ukko saa uppoamaan aikaa minun tuurillani puolet lomastaan. Senkus lähtee, mutta isompi lapsi saa luvan lähteä mukaan. Olen Mimmin uhmakohtausten keskellä uhkaillut, että kohta tolla tytöllä on vitosen hintalappu otsastaan, ja meillä on enää yksi lapsi tässä perheessä. Kyllähän tuo mies lupasi lapsia hoitaa lomallaan. Kunhan nyt ottaisi edes yhden noista mukaansa ja lähtisi kykkimään sinne ulkohuussiin. Fine by me. 
No, vitsi vits, haittaakse? 

Minun kohta kymmenen vuotta vanha koneeni alkaa vedellä viimeisiään, joten kamera alkaa täyttymään kuvista. Lisätään sinne nyt vielä (hope so) juhannuskuvat, niin johan tuo tietokone poksahtaa, kun niitä yrittää ladata koneelle. Tässä nyt vähän kuvia vaunulenkiltä, jonne pääsin kerrankin ilman yhtä riippakiveä.
Nyt hamonen päälle, hymy huulille, panadolia pojulle, grillikamat kasaan ja isiä odottamaan kotiin. Mimmi ei enää jaksa odottaa, että pääsemme Kaapolle leikkimään.


1 kommentti

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!