Iltalenkillä

Ukko päätti jättää meidät ja omistautua rakastajatterelleen, Greetta Gradulle tämän viikonlopun. Viikonloppuleskenä tuumin, että nyt tarvitaan järeämmät otteet, jotta jaksamme odottaa sunnuntaihin ja perheen yhteistä aikaa - sitä yhtä ja ainoaa yhteistä päivää tänä viikonloppuna. 
 Emme oikeastaan koskaan ole ulkona kuuden jälkeen illalla. Nyt tehtiin poikkeus. Taka-ajatuksena oli, että poju voisi ehkäpä nukahtaa vaunuihin lenkillä. Otin oman rakastajani mukaan iltalenkille, Canonin. Mimmi pisti Hello Kitty-crocsit jalkaan ja suuntasimme ulos.
 Pääsimme lähikaupallemme asti, kun kauhea känkkäränkkä alkoi. Se siitä mukavasta lenkistä ja valokuvaamisesta sitten. Kotiin kuulemma piti päästä, väystti ja kakatti. Hienoa. 
 Kuvittelin, että oma stressi ja väsymys loppuisivat pääsykokeiden jälkeen, mutta ei. Nyt päätä kivistää ne tyhmät virheet ja uskomus siitä, että postiluukusta tipahtaa -60 pistettä, eikä aloituspaikkaa mailla halmeilla minulle. 
 Kiukkupakkauksen 24/7 vinkuminen on ihan suolesta. Kysyinkin itkua tihrustavalta tytöltä, että eikö äidin kanssa ole yhtään kivaa, kun aina itkettää. "Kyllä minä sinua rakastan", kyynelsilmäinen tyttö vannotti.
Tällä reissulla poju oli todella nätisti. Naurava poika vaunuissa ja itkevä tyttö vieressäni minä tartuin kameraan ja otin niitä pirun kuvia, kun sen takia ulos lähdettiin! Eihän niistä sitten mitään tullut.  
 Kun oma vireystila on matalalla, niin ylimääräistä taistelua ei jaksa niin millään. Yhtään ei auta Ukon mollaaminen, ettei tyttö kiukuttele hänen kanssaan yhtään. Senhän minä halusin kuullakin, että tytön uhma on minun vikani. Toivon, että uhma minua kohtaan on välittämistä.
Tänään suuntaamme mammalle, ei kotonakaan viitsi homehtua. Huomenna pakkaamme auton ja suuntaamme Heslinkiin (kirjoitin tahallani väärin ;-)). Jääkaapissa on eilistä marjapiirakkaa ja vaniljavaahtoa. Pakkasesta löytyy sämpylöitä. Jos käy liikaa kuuppaa kuumottamaan, niin aina voi turvautua suklaakätköihin. Ukkokaan ei ole niitä nyt syömässä. Ei se elämä nyt niin vaikeaa ole, kun on suklaata.


1 kommentti

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!