Blogimutsin paketti

Postilaatikkoon tuli jo aikoja sitten toinen blogimutsin lähettämä paketti. Pakko sanoa, että minulla ja salaisella blogiystävälläni kulkivat ajatukset aivan samaa rataa tämän kuukauden paketin suhteen. Minä nimittäin lähetin ystävälleni samantyyppisen paketin. Pääset katsomaan lähettämiäni pakettejani tästä ja tästä. Mehän nokkelina likkoina ratkaistiin siis jo viime kuussa, että olimmekin toistemme salaiset blogiystävät. Siis iso kiitos Riinalle paketeista!! :-) Toivottavasti pysymme jatkossakin blogiystävinä. Ja siis, tässähän ei ole kaikki. Paketin mukana tuli kirje, jossa oli puhelinnumero ja toimintaohjeet minulle tehtävään hemmoittelevaan jalkahierontaan! 12 päivä on siis aika äidin omaan hemmotteluhetkeen. :-)9 kommenttia

 1. Hei,
  ai teilläkin oli näin että olitte toistenne salaiset ystävät. Meniköhän se kaikilla sitten niin, kun meilläkin meni?

  Jännä juttu, olin ajatellut että ne menisivät enemmän ristiin...

  Kivan paketin olet saanut! :)

  VastaaPoista
 2. Maiju, niin minäkin luulin, että se olisi mennyt jotenkin ristiin. Mutta olihan se ihan kiva näinkin. Saitko sinä kivoja paketteja? :-) Toivottavasti näitä järjestetään tulevaisuudessakin!

  Elli, kiitos, tämä tulikin ihan tarpeeseen! :-)

  VastaaPoista
 3. Sainhan minä oikein kivoja paketteja. :) Oli mun mielestä kans oikein mukava juttu, voisin olla uudelleenkin mukana. :)

  VastaaPoista
 4. Annille vaan vinkkiä, että uusia tempauksia tulemaan! ;-)

  VastaaPoista
 5. Ihana paketti! Heim miten tällaisia paketteja pääsee lähettämään/ vastaanottamaan mikä se systeemi olikaan..? Vai onko joku inside juttu.

  VastaaPoista
 6. Ipanainen blogin/verkkokaupan Anni emännöi tätä ylläripakettijuttua. Siihen sai silloin keväällä ilmoittautua mukaan. Tässähän siis lähetettiin kaksi pakettia Annin valitsemalle bloggaajalle. Nythän tämä loppui tähän toiseen pakettiin. Ihan varmasti näitä tulee lisää, joten kannattaa olla kuulolla.

  Ainahan voi järjestää tälläisiä itsekin. Oon ihan mukana!

  VastaaPoista
 7. Ihanaa kun tykkäsit <3 Ja minä tykkäsin myös, oli ihana juhannussauna :)

  Todellakin pysytään blogiystävinä <3

  VastaaPoista
 8. Kiva kuulla, ja kiitos vielä paketistasi! :-))

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!