Titiuun 6kk (vappu)pirskeet!

Eilen vietimme epäviralliset puolivuotisjuhlat! Ketään ei kutsuttu, vaan sopivasti olimme sopineet rehvit eiliseksi Titiuun sylikummin ja Mimmin ystävän kanssa. Meillä oli sellaiset pienet sisäpiirin juhlat. Juhlitaan sitten kunnolla ison vieraslistan kanssa pojan ensimmäisiä synttäreitä, eikös vaan? Kakkua tietenkin jäi, joten sitä on varmaan pakko pistää tänään Mimmin mukana Pyörämummille. 

Ensin vähän kuulumisia pojun neuvolasta:
"Eteenpäin vetää itseään.
Ottaa jaloilleen.
Syö puurot, liha-kasvis-hedelmäsoseet.
Sanoo äiti.
Hampaita 2.
Hyvin kasvaa"

Mitat 8850g ja 73,5cm

Neuvolatädille kerroin, että Titiuu on alkanut hokemaan "äittää". Poju on käynyt matkimaan minua, kun hoen hänelle "äiti". Kerran Ukko laittoi pojan yöunille ja vähän ajan kuluttua makkarista alkoi kuulumaan huutoa: "äittää, äääittä". Kuuntelimme ihmeissämme hetken ja katsoimme toisiamme: "Sanoiko se oikeasti äiti?? Kuulosti ihan äidiltä!" Joten annetaan meille vanhemmille se ilo, että meillä asuu lapsinero, joka osaa sanoa jo äiti. ;-) Pyörämummikin tuon ihmeen todisti viime viikolla, Mimmistä puhumattakaan! 

Meidän vauva ei ole enää sitterissä pöperöitä puputtava pieni käärö, vaan nyt meillä ollaan päästy uusiin ulottuvuuksiin ja poju nököttää ison pojan lailla syöttötuolissa. Kaikki pöydällä olevat tavarat ovat vaarassa, kun pieni käsi kurottaa milloin äidin puhelinta tai teekupposta, milloin pöytätabletteja.
Pöydän antimet eivät ole ainoat, jotka täällä kokevat kovia, sillä poju menee eteenpäin mittarimato-tyylillä. Tänäänkin asetin pojun keskellä olohuoneen mattoa ja myöhemmin löysin hänet kirjahyllyltä rapsuttamasta lehtikoria. Oma koti kullan kallis-postauksesta voitte vähän mitata matkaa meidän olohuoneen keskeltä kirjahyllylle. Aika hyvin menee jo eteenpäin, vai mitä? :-)

Nyyh, enää on vauvavuodesta jäljellä puolet ja vähän jo itkettää. Kohta tuo lähtee tosta tissiltä juoksemaan suureen maailmaan tutkimusretkille. Epäreilua. Eikös se voisi jäädä tuollaiseksi palleroksi aina? Minun oma vauva..

No mutta..

..Nyt niihin juhliin, joihin pääsette osallistumaan näin jälkikäteen kuvien avulla

Kakkua, kakkua, kakkua

Ja vähän Daim-pipareita.

Lapsille (Titiuulle) maissinaksuja ja aikuisille (plus kauhukakaroille) juustopalleroita.


Janoiset sankarit palkitaan limulla ja mehulla.

YAR!


Kisu, joka halusi olla täplikäs. Maalauksen takana äiti, joka ei vain osannut.."Maistetaan vähän tota pöytää."


3 kommenttia

 1. Hehheh mukavia kuvia ja varmaan mukavat juhlat :)

  VastaaPoista
 2. Onnea pieni puolivuotias!

  Meilläkin on täällä juhlavalmistelut kovasti käynnissä Tipun yksivuotisjuhliin, huh huh. Vieraita tulee 40 (ehkä lähti minulla hieman lapasesta tuo juhlien koko..krhm.) .

  Nuo maissinaksut olivat/ovat edelleen myös Tipun suosikkeja! Niitä vauvojen riisikakkujakin on syönyt kahdeksankuisesta, mutta ne eivät ole yhta suuri hitti kuin nuo naksut ;)

  VastaaPoista
 3. Kivaa näyttää olleen ja onnea sankarille:)

  Täällä ollaan myös jonkun aikaa hoettu äitiä, kuten myös tuttia ja eitä. Välillä jää vaan hölmönä ihmettelemään miten noin pienet jo osaa. Kai se on osaksi sitten sitä isosisarusten malliakin:)

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!