Salasanan taakse. (Huom! postaukseen tehty myöhempiä lisäyksiä)

Minulla on työn alla uusi, salasanan takana oleva blogi. Uuteen blogiini talletan kuvia meistä (oikeilla nimillämme), enimmäkseen lapsista. Blogin tarkoitus on ilahduttaa sukulaisia, ystäviä ja miksi ei läheisimpiä bloggarikollegoja. Varsinkin tämä uusi blogi toimii hyvin muuton jälkeen meidän perheen kuulumisten välittäjänä. Luultavasti uusi blogini painoittuu valokuviin. Tänne "viralliselle" puolelle talletan edelleen samaan tyyliin kuulumisiamme. Tästä lähtien kaikki kuvat lapsistamme julkaistaan vain uudessa blogissa. Minulla on muutenkin ollut periaate, että en julkaise lapsista (Mimmistä) kuvia täällä. Titiuusta olen julkaissut toki paljon kuvia, mutta poju kasvaa niin hurjaa vauhtia, että kohta hän kasvaa ulos vauvalookistaan. Itsestäni en täällä julkaisisi yhtäkään kasvokuvaa. Salasanan takana voisin senkin uskaltaa tehdä.

Jos siis tunnet kuuluvasi niihin luotettaviin ihmisiin, joka haluaa seurata elämäämme lähemmin, uuden bloginkin kautta, niin laittakaa sähköpostia osoitteeseen:

muumitalossa@hotmail.fi

Kun blogi on valmis, saatte tietoa sähköpostissa.

Laittakaa sähköpostiin hieman tietoja itsestänne, jotta tiedän, kenelle tämän uskomattoman etuoikeuden annan. Anonyymit ja bloggarikollegat: etunimi, ikä, asuinpaikka, mahdollinen oma blogi ja nimimerkkinne blogimaailmassa ja pieni kuvaus itsestänne, riittävät. Sukulaisille ja ystäville riittää, että allekirjoitatte sähköpostinne omalla nimellänne, jotta tiedän, kenestä on kyse.

Myöhempi lisäys: 
Jos joku bloggarikollega miettii, että kehtaatko pyytää päästä joukkoon mukaan, niin ainakin teitä seuraavia olin ajatellut, jotka pääsisivät kurkistamaan "kulissien" taakse: Äpyli, Veera Eliisa, Triine, Upsis, Katjainkeri, Kepulaisen äiti, Elli76, Lotriina, MAr.. :-) Ja tietysti kaikki ystävät ja sukulaiset, jotka jaksavat nähdä pienen vaivan. Rohkeasti postia tulemaan, sillä te ette millään voi saada tarpeeksi meidän naamavärkeistä!


Ei kommentteja

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!