Päivän vitsi!

Ensin vähän marinaa, kun nyt vaan on pakko.

Siis tuo poika on jostain saanut päähänsä, ettei päivällä nukuta enää ollenkaan!! Vähän kummastuttaa ja ärsyttää tätä äiti-ihmistä. Ihme kyllä, tänään poju nukahti matkalla kerhosta kotiin ja nukkui juuri niin kauan, kun sain pääsykokeiden muistiinpanot käsiini. Great!

Yötkin menevät todella katkonaisesti. Eilen toinen nukkui (jopa) 2 tuntia putkeen, josta alkoi mahdoton heräilyrumba. Siihen vielä päälle se, että Mimmi oli yökylässä, joten minun oli tarkoitus päntätä. Noo, ensinnäkin, eiköhän herra itke ja huuda täyttä kurkkua mummilasta kotiin koko matkan, nukahda tissille, josta en voi enää liikkua, silmät heti rävähtivät auki, kun pieraisee ja loppuilta kränättiin yöuniin saakka. Se siitä lukemisesta. Kasin jälkeen hain pojun sohvalle nukkumaan tissiunia, äiti katsoi telkkaria vartin ja sammui. Puoli kympiltä piti kömpiä vuoteeseen ja toivoa parempaa.
Tässä alkaa olla vähän väsy, joten tämä bloggailu on jäänyt taka-alalle, kun iltaisin on pakko käydä itsekin kasilta nukkumaan.

Pääsykokeet häämöttävät uhkaavasti, aika loppuu kesken ja vielä olisi kerrattavaa. Jos mie NYT pääsen sinne kouluun NÄILLÄ LUKEMISILLA, niin olen ansainnut jonkun mitalin! Miten kukaan yksinhuoltaja pystyy ikinä käymään koulua tms, kun tälläinen "arkiyksinhuoltaja" ei pysty. Onhan tuo mies kotona työviikon jälkeen, mutta sekin kaivelee kasseja sohvalla. Murahtelee ehkä joskus jotain joojoota. Enää kaksi viikonloppua aikaa Ukon antaa mun lukea. Ukko on ritarillisesti antanut mulle kokonaisuudessaan 3 tuntia rauhaa lukemiseen, siis niin, että sillä on molemmat lapset ulkona mukana. Kyllä se lupasi yrittää tulevina viikonloppuina antaa tunnin per päivä aikaa lukemiseen. Jippii. Voinhan mie hänenkin rahoilla elellä koko loppuelämäni, anoppi ainakin tykkäis.

(elkää hyvät ihmiset lukeko tätä liian kirjaimellisesti, yritän vähän repiä huumoria tästä..huomasiko kukaan?)

Nyt tulee päivän vitsi:

Mimmi: "Onko veikalla pimppeli (pippeli)?"
Minä: "On."
Mimmi: "Voiko veikan pimppeliin koskea?"
Minä: "Et. Ne ovat sellaisia paikkoja, joihin vain itse kosketaan."
Mimmi: "Mistä veikan pissi tulee? Näytätkö?"
Minä: "No tosta."
Mimmi: "Onko Harri (Mimmin ystävä) poika?
Minä: "On."
Mimmi: "Onko Maija (Mimmin toinen ystävä) poika?"
Minä: "No ei, vaan tyttö!"
Mimmi: "Mutku Maijalla on pimppeli (pippeli)."
Minä: "Eihän ole!"
Mimmi: "Onhan. Se näyttää ihan pimppeliltä, kun se on sellainen roikkuva."
3 kommenttia

 1. Heippa Oletko kokeillut lopettaa yö syönnin. Meillä se auttoi silloin 9 vuotta sitten.heitin kaikki pullot roskiin etten väsyneenä luovuta,mutta tissit ei kannata kuitenkaan amputoida t.hemuli-täti

  VastaaPoista
 2. Tuli sympatiahuvittuneisuus kun ajattelin sun pänttäämistä miehen ollessa kotona:D Uskon kyllä, ettei paljon naurata kun jääneet lukemiset vähällä. Toivotaan, että kysytään juuri niitä asioita! Ite tein saman pääsykokeen tosta kirjasta, jos on yhtään samanlainen, niin maalaisjärjelläkin pärjää harvinaisen pitkälle.
  Meilläkin käydään keskustelua pimpeistä ja pippeleistä. Veikka luulee, että kaikilla on pimppi, eli pylly. Sitten kun yrität selittää, että kaikilla on pylly ja pippeli TAI pimppi, jäbä vaan itsepintaisesti väittää pyllyä pimpiksi. Eli naisilla on sitten kai pimppi ja pimppi:D

  VastaaPoista
 3. Hemuli-täti: kiva, kun siekin tulit kommentoimaan. :-))
  Olen ajatellut yösyötön lopettamista. Ensin pitää varmaan vain lahjoa naapurit korvatulpilla ja viinipulloilla, että voisi aloittaa sen huudattamisen. Meillä oli mielessä unikoulu, mutta kun poju kävikin nukkumaan niin hyvin, niin se sitten jäi. Nyt on tullut takapakkia. Täytyisi ensin saada omat akut täyteen, jotta jaksaa aloittaa hyssyttelyn ja kantamisen yölläkin.

  Upsis: Vähän (eli ihan hiton paljon) harmittaa, kun en ole saanut luettua niin paljon kuin halusin. Ukko vain jankkaa, että kyllä sie sinne kouluun pääset.. No, ehkä hänkin kohta huomaa, että jospa sitä voisi IHAN OIKEASTI auttaa siinä kouluun pääsyssä. Omatpahan ovat rahansa. :-DD (vitsi vitsi, anoppi..)
  Mimmilläkin on vähän pimppi ja pylly sekaisin. Tai ainakin tänään hän tokaisi myös, että nehän ovat ihan saman näköiset. Ja kysyi vielä perään, että mistä kohtaa veikan ja hänen kakka ihan tarkalleen ottaen tulee.. :-D

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!