HOPLOP

"Haloo! Moi. me mennään Hoploppiin. Joo. Hei, hei!"

Mimmi hoki tätä lausetta innoissaan koko keskiviikkoaamun omaan (leikki)kännykkänsä. Tyttö oli niin tärinöissään että hyvä kun housuissansa pysyi. Äiti oli aika rentona, sillä matka-avuksi ja seuraksi lähtisi myös Pyörämummi. Kevään kerhoilut kruunasi seurakunnan perhekerhojen yhteinen retki Hoploppiin. Vähän oli kyllä mieli haikeana, sillä nyt pitäisi odottaa syksyyn, että pääsisimme taas kerhoon. Bussissa raikasi kevään viimeinen Pienet rakentajat. Vielä ei ole tosin varmaa, olemmeko enää tällä paikkakunnalla ensi syksynä, joten saa nähdä missä kerhossa aloitamme syksyllä. Onneksi kesäksi on varattuna yksi yön yli leiri ja veneretki tuttujen kerhotätien johdolla!

"OOh, kuinka kiva pallo..ja toi mun jalka!"
Mimmi hävisi kuin pieru saharaan, kun perille päästiin. Pari kuvaa sain touhuujasta ikuistettua, mutta muuten en tyttöä nähnyt. Muutaman kerran sain tytön raahattua tukasta kanssani liukumäkeen. Äidin oli pakko päästä laskemaan!! Kiipeilimme myös ympäri kiipeilytorneja. Minulle tuli ihan hikikin! Titiuu nautti olostansa pallomeressä tai sylissä. Pyörämummi oli kultaakin kalliimpi tällä reissulla! 
Äidit ja reippaat kerhoilijat palkittiin kotimatkalla Brunbergin tehtaanmyymälällä! Sehän oli siis se tärkein mulle koko reissussa.
Vauhdissa!

"Äiti, tuu jo laskemaan!"

"IIIIK!"

Koko reissu oli oikein onnistunut. Hermoni eivät pettäneet kertaakaan ja kaikilla oli hauskaa. Yksi kommellus reissulla kävi, sillä meidän neiti oli päättänyt käydä riisuutumaan keskellä pomppulinnaa! Olin hakemassa tyttöä kanssani liukumäkeen, kun eräs äiti kertoi, että teidän tyttö otti kaikki housut pois jalasta. Onneksi löysin tytön pomppulinnasta vaatteet päällä..

Taitaa tämä julkinen itsensäpaljastelu tulla geeneissä. Minähän vedin itseni ilkosilleni Prisman pallomeressä naperona ja lähdin vielä juoksuun eevanasussa ympäri kauppaa. Isäni kantoi minut lopulta olallansa autoon. Minä olin kuulemma huutanut kuin palosireeni: "APUUVA! AAPUUVA! APUVA, APUVA, AAPUUVA!"

Ihan fuksihan(!!) siis FIKSUHAN minä olen jo lapsena ollut, sillä palloMERESSÄHÄN ei vaatteet päällä olla..

Nyt saa siis kesä tulla. Kerhoja tulee ikävä, mutta onneksi kohta jo pääsee saarireissuille, jätskille puistoon, ulos kesämekossa, tappamaan itikoita ja pelkäämään punkkeja. Antaa siis kesän tulla vaan!!


3 kommenttia

 1. Hehhehehehe :D Varmasti kiva reissu ollut, ja kivoja kuvia taas :)

  VastaaPoista
 2. Hei vitsi mäkin mietin tätä hoploppia tänään, yhäpäivänä kun mietin mitä voisi tehdä. Minkälaista siellä oli vauvan kanssa, ts. onko paikanpäällä 1vuotiaalle kävelevälle taaperolle tekemistä, tai onko hulinaa liikaa? Ainakin kuvista päätellen teillä oli kiva reissu!

  Muakin harmittaa kaikkien kerhojen loppuminen kesäksi. Onneksi leikkipuistot sitten alkavat tarjota ainakin täällä helsingissä ruokaa ja täyttyvät varmasti porukasta. Mutta se on kuitenkin sellaista vapaata olemista, ei ohjattua.

  Mä odotan jotain yönyli ensimmäistä telttaretkeä tai jotain leiriä jo nyt pikkuisen kanssa. Mutta ei yksivuotiaan kanssa ehkä ihan vielä viitsisi lähteä;)

  VastaaPoista
 3. Hoplop oli jo puolivuotiaalle kiva kokemus. Olen Mimmin kanssa käynnyt Hoplopissa, kun tyttö oli 1-vuotias. Hyvin meillä meni, ja tekemistä riitti!

  Meidän herra oli välillä vähän kränä, mutta heti helpotti, kun lähdimme vähäksi aikaa hälystä omaan rauhaan. Kyllä kannattaa kokeilla jo teidän neidin kanssa Hoploppailua. ;-)

  Olen aivan kateellinen teidän ruokatarjoilusta leikkipuistoissa. Täytyykin heti päästä ne katsastamaan, kun me päädymme sinne Helsinkiin asumaan. :-)

  Ja voihan niinkin pienen kanssa lähteä yönyli retkille! Minäkin lähden leirikeskukseen kahdestaan ipanoiden kanssa. Se kyllä on ihan eri juttu kuin telttailu, mutta saa kelvata meille vielä paremman puutteessa.

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!