Blogimutsin postipaketti!

Tänään postilaatikkoon oli tullut ilmoitus, että postissa odottaa paketti. Lähettäjän nimestä jo ounailin, että nyt taisi tulla minulle kiva ja odotettu blogimutsin paketti. Päätin osallistua kevään kunniaksi Ipanaisen Annin emännöimään "Sinulle on postia"-haasteeseen. Haasteen tarkoituksena on lähettää kaksi pakettia, yksi per kuukausi, salaiselle blogiystävälle. Paketin arvo on noin 20€ + toimituskulut. Minun pakettini lähti posteljoonin matkaan jo kuun alussa. Niin malttamaton olin. Näpersin jokaiselle herkulle omat söpöt paketit. 
Oma odotukseni päättyi tänään. Minä ja salainen blogiystävä olemme jo toistemme henkilöllisyydet saaneet selville, sillä meidät oli arvottu toistemme salaisiksi blogiystäviksi. Haasteen tarkoituksena taisi olla se, että paketin lähettäjä pysyy salaisuutena viimeiseen pakettiin asti. Oikeastaan nyt on aika kiva, kun blogiystävä on jo selvillä. :-)

Nyt siihen pakettiin ja SISÄLTÖÖN!!

Hornblower-minisarja, kolmen suklaan piparien ohje, kolmea eri suklaata ja ruskeaa sokeria.

Tähän täytyy paneutua, kunhan pääsykokeet ovat ohi.

Nami nam nam.

Aineksia pipareihin.

Tuli ihan vesi kielelle ohjetta lukiessa.

Pienet somet löysivät heti mielenkiintoista näprättävää.
Kiitos paljon blogiystävälle paketista! Piparit pistän tulemaan heti, kun saan ostettua kaupasta kananmunia. Ihan pakko on päästä kokeilemaan ohjetta!! Toiseen blogiini laitan pari kuvaa Titiuusta tutkimassa pakettia. 

ps. Nyt on taas kutsuja laitettu eteenpäin, joten te tietyt ihanat pääsette kurkkaamaan uutta blogia. Jos sinä ystävä, sukulainen tai bloggariystävä et ole vielä uuden blogini ihana lukija, niin korjataan epäkohta. Laita vain minulle sähköpostiosoitteesi, niin pääset näkemään kuvia meistä!


1 kommentti

  1. Hyvä, että paketti löysi perille ja on mieluinen :)

    Seuraavan paketin saat aikaisemmin kuin viimetipassa, se on viimeistelyä vaille valmis! Oho, ei oo mun tyylistä ;)

    T. "Salainen" blogiystävä

    VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!