Synttäreillä (ja mäkätystä)

Loma oli kiva päättää Mimmin ystävän synttärijuhliin!
Tässä vähän kuvia juhlista ja ystäväni kauniista kodista. Tällä likalla on silmää sisustuksen suhteen ja kaikki hänen leipomuksensa ovat niiiiiiiin hyviä!! ;-)

Juhlahumussa.

Herkut.

Kattaus.

Nami.

Spidermaan!

Pöydässä.

Juhlaväki.

Juhlaväki.

Onnittelukortti.

Kaunis koti.

Kaunis koti.

Kaunis koti.

Kaunis koti.

Kaunis koti.

Kaunis koti.

Pieni yhteenveto loman jälkeen:
Ukon pärstä alkoi käymään lomalla taas liian tutuksi, kun olimme olleet melkein viikon saman katon alla - nonstoppina. Mies lähti eilen takaisin töihin ja meillä alkoi tuttu ja tavallinen arki. Arki on ihanaa, vaikka välillä se raskasta onkin. Oikeastaan nautin meidän arjesta aika paljon, kunhan oma vireystaso on vain korkealla. Energiataso tosin tuntuu nyt olevan hieman matalalla. Andrelaniinin voimalla mennään. Mieli on ollut vähän maassa ja kireänä. Pänttääminen stressaa kaikista eniten. Toisena tulee asunnon etsintä ja siihen samalla se fakta, että joudun jättämään elämämme täällä taakseni. Kunhan tämä kaikki lukeminen ja joskus lähestyvä muutto ovat ohitse, niin uskallan levähtää. 
Ihana Ukko suostui vaihtamaan meidän "makkarin" Mimmin huoneeseen ja Mimmi sai oman nurkkauksensa olohuoneeseen. Minua kävi ahdistamaan nukkua samassa huoneessa, jossa vietän suurimman osan päivästäni kotona ollessani. Ketään ei tunnu pääsevän karkuun, ei edes vessaan. Pyörimme kaikki neljä samassa huoneessa ympyrää, joku on aina kysymässä minulta jotain, televisio ja lapset huutavat kilpaa, Ukko ei löydä milloin tiskirättiä ja milloin ei omilla jäljillä olevia sukkiiaan, äidin pää pimahtaa. Tämä kaikki kiire ja stressi ovat saaneet paidanhelmasta otteen, joten tulee tarpeeseen saada oma huone, jossa voi rauhassa nukkua, hiljentyä ja niin..lukea! Kyllähän meidän piti mieheni kanssa ensin vääntää vähän kättä asiasta, mutta muutaman vuodattamani kyyneleen jälkeen hän lopulta suostui. 
Titiuu on nukkunut ensimmäisen yön uudessa huoneessaan todella hyvin. Poika nukkui ensimmäisen pätkän omassa vuoteessaan 4 tuntia ilman inahdustakaan!! Mimmikin on ottanut uuden nukkumisjärjestelyn hienosti vastaan. Tyttöä kun ei ole aikaisemmin saanut kunnolla leikkimään omassa huoneessaa, niin leikkikööt sitten olohuoneessa. Minun on nyt helpompi saada pojulle rauhallinen paikka nukkua, eikä tarvitse alati olla hätyyttämässä tyttöä takaisin omaan huoneeseen leikkimään. Aamut menee rauhallisemmin, kun Mimmi voi katsella itsekseen aamun lastenohjelmia ja me voimme (unelmissani) nukkua hieman pidempään pojun kanssa. Ukko nyt nukkuisi huoneessa kuin huoneessa, vaikka pommi räjähtäisi hänen vieressään, joten sama se hänelle missä nukutaan. Olen tyytyväinen tähän ratkaisuun ja toivon sen tuovan minulle levänneen ja virkeän mielen. Ei tässä vielä mitään hätää ole, mutta parempi kokeilla jotain, ennen kuin ihan oikeasti kaikki käy tuntumaan liian raskaalta. 
Kai se on tämä kesän tulo. 
Valo näyttää kaiken pölyn huonekaluissa, kalpeat kasvot peilissä, lumen alta paljastuneet lehdet, rästissä olevat asiat, kiireen ennen kesän ja kiireettömyyden alkua.
Onkohan nämä nyt ne ruuhkavuodet?

..pieni yhteenveto, pieni..


4 kommenttia

 1. Hyvä idea tuo huoneiden vaihto :) . Toivotaan, että sen myötä saat levättyä paremmin <3

  Meillä on sama edessä, jos Iskällä vaan on tällä viikolla energiaa alkaa järjestystä muuttamaan. Tipu saa oman huoneen ja me "muutetaan" takaisin omaan, vanhaan makkariimme. Jee!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa kyllä kirjaimellisesti ruuhkavuosilta:) Toivotaan, että huoneiden vaihdosta on apua!

  VastaaPoista
 3. Hei moi, okei vanha postaus mutta kun tuo olkkarin pöytä tossa ekassa kuvassa! Se on JUST sellanen millanen oon metsästänyt ja mistään en muka löydä. Etsä viitsisitsä kysästä sun kaverilta mistä se on sen hankkinu ja maksoko mansikoita :)
  Kiitti!

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!