Pääsiäistä kotiin

Ehdin jo tuossa tokaista Upsikselle, ettei meidän kotona ole mitään kummempia pääsiäiskoristeita. Nyt joudun syömään sanani, sillä tadaa, yllättäen niitä koristeita tulikin jostain haalittua. 
Ensinnäkin löysin kaapista kolme viime vuoden virpomisoksaa! Kuinka kätevää! Oksat olivat huippu kunnossa ja pääsivät taas paraatipaikalle kirpparilta ostamaani maljakkoon.

Toinen iloinen yllätys samasta laatikosta, josta löysin vanhat virpomisoksat, oli koristemunat Tiimarista. Nekin pääsivät päivänvaloon keittiön pöydälle.Mimmi askarteli kerhossa ihanan kissan, johon istutettiin ruohoa. Nyt täytyy myöntää, että voisin väkertää tytön kanssa vaikka mitä ja paljon enemmän, mutta välillä vain tuntuu, ettei millään jaksaisi. Sain kuitenkin kimmokkeen tehdä kotonakin pääsiäisruoholle astiat yhdessä Mimmin kanssa. Tuli tosi hyvä mieli, kun teimme yhdessä tyttöjen juttuja. Teimme kummatkin yhdet astiat maitotölkeistä ja koristelimme jokaisen sivun eri tavalla.
Pentikistä lähti mukaan lauantaina tälläiset suloiset koristemunat. Olen kauan kadehtinut näitä samanlaisia, mutta isompia, Pyörämummilla. Nyt päätin ostaa näitä pienemmässä koossa kotiin. Munat pääsivät pieneen Mariskooliin ja olohuoneeseen.Eiköhän tällä arsenaalilla päästä viettämään pääsiäistä. Meillä ei oikeastaan ole sen kummempia perinteitä esim. ruokia kotona pääsiäisen kunniaksi. Vietämme varmaan vain rauhallista, pidennettyä viikonloppua perheen kesken. Ensi viikolla olisi kyllä tarkoitus käydä lasten kanssa pääsiäiskirkossa tai muussa seurakunnan järjestämässä pääsiäisjutussa.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! 


3 kommenttia

  1. Heh heh, tännekin ilmestyi mummilta ja isomummolta virpomisvitsoja. Onneksi kukaan ei tullut virpomaan, sillä oltiin ihan tyystin unohdettu koko homma juhlahumussa ja munatkin jäi kauppaan:D

    VastaaPoista
  2. Mie ostin kerrankin virpojille munia, mutta jouduin syömään ne itse. Mimmi virpoi ensimmäisellä retkellään itselleen vuoden suklaat. Herkkuhylly on täynnä palkkaa! Täytyy äidin vähän verottaa..
    Kiitos, Triine. Huomasitko, että mun profiilista löytyy nyt mun ikä? Kyselit kerran sitä. ;-)

    VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!