Oma koti kullan kallis

Päivät vain soljuvat ohitseni niin nopeasti, etten ehdi oikein reagoida niihin. Lukeminen on ihan mälsää, Mimmi uhmaa ja hössöttää, Titiuu tekee jo toista hammastaan, Ukko stressaa töitä ja aika menee liian nopeasti. En ole jaksanut blogissakaan käydä - mitä nyt olen vilkuillut nopeasti muiden kuulumiset. 

Tähän väliin haluan kiittää kaikkia ihanista kommenteistanne Ennakkoluuloja ja epävarmuutta-postauksessa!! Menin ihan sanattomaksi, kun sain siitä rohkaisevaa palautetta jopa tekstiviestein! Olette mahtavia!! 

Kaikkea kivaa ohjelmaa tässä on kuitenkin ollut: grillailua koko perheen voimin naapurissa, "rentouttavaa" shoppailua ja Rossoilua, miljoonan synttärikortin tekemistä ja keväästä nauttimista. Eilen tartuin kameraan ja päätin ikuistaa tämän hetkisen järjestyksen. Tässä teille vähän sneek peekiä meidän kodista. 
Eihän tämä hääppöinen ole, mutta se on koti. <34 kommenttia

 1. kivan näköinen koti, kelpais mullekin!

  VastaaPoista
 2. Heippa Eevi, tulin kurkkaamaan mitä tänne sinulle kuuluu.

  Älä hyvä ihminen välitä muiden sanomisista. Niitä tulee takuuvarmasti jatkossakin, oli elämäntilanteesi mikä tahansa.
  Itse olisin jo täysin hermoraunio, jos olisin kaikista olankohautuksista, jaajatteluista ja sanomista välittänyt.

  Muistahan, että sinä ja miehesi olette oman elämänne ja perheenne parhaita asiantuntijoita ja muulla ei ole väliä.
  Jokaisella on oma arki, ilonsa ja huolensa.

  Toiset vain jotenkin ottavat oikeudekseen kommentoida negatiivisvivahteisesti muiden elämää, vaikka jopa ajattelisivat ehkä kateuksissaankin toisin.

  Minä vaan kysyn kuka se on, joka tässä maailmassa voi sanoa mitä, missä ja milloin ihmisen mitäkin pitäisi tehdä. Ei ole mitään oikeaa kaavaa tai järjestystä.

  Ole huoleti oma ihana itsesi. Silloin tiedät tekeväsi "oikein".

  Äläkä huoli sisustuslehtikodeista.
  Kenellä päälle kaksikymppisellä on opinnot takana, ura, parisuhde, lapset, mokkapalat pakkasessa, omia harrastuksia ja omakotitalo, koira sekä vene. Mä vaan kysyn.

  Pääasia kait, että mieli on hyvä ja lapset iloisia.

  Ja tuli mieleeni, että tuo pohdintasi vetäytymisestä ja enemmän hiljaa olemisesta saatta vaan kuulua siihen, että elämääsi on tullut vastuuta ja nöyryyttä lapsien myötä, jolloin pidät suusi enemmän soukassa ja annat muille mielipiteille tilaa, kun omaat uutta perspektiiviä elämään?!?

  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  Muista ennenkaikkea, sinä olet tärkeä juuri sellaisena kuin olet!!!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kehuista, Triine ja Upsis! :-)

  Kamomilla: olet ihan oikeassa, ettei muiden kommenteista kannata välittää. Yleensä koitankin olla välittämättä. Joskus käyn kuitenkin miettimään, että mitähän tuokin oli olevinaan.

  Pitää vain jatkaa pää pystyssä omaa valitsemaansa polkua. Kuten sanoit, olemme itse oman elämämme asiantuntijoita.

  Tulin todella hyvälle mielelle kommentistasi, kiitos paljon! Ihanaa, kun jaksoit noinkin pitkän "tarinan" rustata minulle. Arvostan sitä kovasti. :-) <3

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!