Tunnustus

Sain kaksi tunnustusta, kiitos teille siitä Äpyli ja Upsis!

1. Kerro, keneltä sait tunnustuksen.
2. Kerro seitsemän faktaa itsestäsi.
3. Pistä tunnustus eteenpäin.
1. Teini-iässä olin koukussa Siskoni on noita-sarjaan! Minä halusin kovasti Pruen voimat, sillä joskus tavarat olivat ärsyttävän kaukana, enkä millään jaksanut nousta hakemaan niitä. Tavaroiden liikuttamisen voima olisi tullut tarpeen tälle laiskalle teinille.

2. Minulla on lievä lukihäiriö. Joudun lukemaan kaiken kirjoittamani tarkkaan läpi, ennen niiden julkaisemista. Siksi teksteissäni saattaa joskus kirjaimet heitellä, pilkut puuttua tai olla muita virheitä.. (Kirjoitustaidossanihan ei ole mitään vikaa).

3. Rakastan mekkoja ja hameita. Nykyään en vain enää osaa käyttää niitä. Tunnen itseni ylipukeutuneeksi, jos käytän hametta tai mekkoa. Silti vaatekaapistani löytyy pino erilaisia kolttuja. Ehkä sitten ensi kesänä..

4. Minulla oli lapsena Rusina-niminen kissa. Rusina oli aivan ilveksen näköinen pitkine turkkineen ja tupsukorvineen. Rusina oli oranssi ja aivan ihana kissa! Ensin ristin kissani Rositaksi, kunnes huomasin myöhemmin, että karvojen joukosta pilkotti poikien työkalut. Se oli karvas pettymys.

5. Kirjoitin vuosi sitten aikuislukiosta ylioppilaaksi. Sain seuraavat tulokset: Lyhyt matematiikka L, psykologia E, äidinkieli M ja pitkä englanti C. Ennen sain lukiossa matematiikasta vain nelosia, joten ylppäreiden tulos tuli suurena yllätyksenä. Sain aikuislukiossa korjattua entisen opettajani lyttäämän itsetuntoni ja pärjäsinkin todella hyvin matematiikassa.

6. Olen todella inhottava ihminen riidellesäni. Satutan toista sanallisesti oikein kunnolla. Minua hirvittäisi riidellä itseni kanssa. Mitähän siitäkin tulisi?

7. Rakastan fantasiaa kirjallisuudessa, elokuvissa ja peleissä. Olen ahminut läpi kaikki Harry Potterit, Taru sormusten herrasta-trilogian ja varsinkin ne kaikki elokuvat! Pakko tunnustaa, että joskus kun aikaa taas minulle suodaan, palaan pleikkarin (Playstation) ääreen ja pelaa taas Final Fantasy-pelejä. Voisikohan tästä päätellä, että olen vähän nörtti..


Ei kommentteja

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!