Sydämen asialla

Kuten varmaan jo huomasitte, blogi on saanut uuden nimen.
Jotenkin kävi ärsyttämään se Muumitalossa nimi, kun ei se loppujen lopuksi kertonut mitään tästä blogista. 
Sydämen asialla kuvaa mielestäni paremmin blogiani. Täällä kerron rakkaasta perheestäni, sydäntä lähellä olevista harrastuksistani, iloistani ja suruistani. Toisin sanoen kaikesta, mikä on sydäntäni lähellä tai mikä sitä kalvaa ja ärsyttää.
Onko tuo nimi ihan huono?
Blogilla on vielä sama nettioisoite, joten varmasti löydätte perille tutulla hakusanalla muumitalossa.

Kertokaahan ihan rehellisesti, mitä olette nimestä mieltä. :-) Oikealta löytyy laiskoille kirjoittajille rasti ruutuun-kysely.

ps. Sydämen asialla on muuten hyvä sarja.. 


5 kommenttia

 1. Tuon sarjan, etenkin vanhemmat jaksot oli aiiiiivan ihania.

  Kiva nimi blogille ja erityisesti tälle, joka on lämmin, aito ja elämänmakuinen.

  VastaaPoista
 2. Luit ajatukseni, Katja! Ei nämä uudet jaksot vedä vertoja vanhoille jaksoille. ;-)
  Kiva, jos nimi osui nappiin.

  VastaaPoista
 3. Olin ensin ihan että häh, mikäs blogi mulla nyt on muka listoilla, sydämen asialla öö??? :D Mutta se olikin ex muumitalo blogi.. Joo mutta ihan kiva nimi :) Heti tuli tosiaan se sarja mieleen :D ..joka on kyllä aivan ihana, ja samaa mieltä, vanhat jaksot oli parempia, kun siellä vielä oli se yks komea poliisi, jonka nimeä en nyt muista <3 <3 :D

  VastaaPoista
 4. Maanisena kirjoittajana käytän hyväksi kaikki mielipideväylät, joten klikkasin tuota boksia ja tulinpa vielä asioikseni kommentoimaan verbaalisestikin :) Sydämen asialla on vallan hurmaava nimi ja itse asiassa; juuri tuon nimen takia havahduinkin oman blogini Hallintapaneelin kautta kurkkaamaan mikä blogi olikaan kyseessä. Sydämellinen, vaikuttava, pysäyttävä nimi, joka houkuttelee kurkkaamaan mitä tänne kätkeytyy :) Muumitalossa oli sekin ihana ja toi lapsuuden mieleen, mutta kyllä minäkin ensimmäisellä kerralla taisin odottaa näkeväni Arabian muumimukeja rivissä blogin pääkuvassa :D

  Oikein hyvä siis näin! Mukavaa maaliskuun jatkoa sinne päin!

  VastaaPoista
 5. Kiitos mielipiteistänne!
  Kun aloitin blogini, käyttäjänimeni ja blogini nimi olivat vähän tuulesta temmattuja. Vaikka taaskin käytän jo vanhaa ja tunnettua nimeä, niin sopii se mielestäni blogini maailmaan aika kivasti. Oma mielikuvitus on kai ruosteessa, kun pitää kopioida, mutta olkoot. :-)

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!