Kotiparturi

Mimmi ei nähtävästikään luota äidin ammattitaitoon parturi-kampaajana, joten tyttö otti sakset omiin käsiinsä ja päätti vähän tasata latvoja. Ja juuri sopivasti tiistain kerhokuvauksiin.
Onhan tuo tyttö marmattanut, ettei hän tykkää pitkästä tukasta, mutta silti hänen täytyisi saada yhtä hieno ponnari kuin äidillä. Ota siitä nyt selvää.
Mimminhän piti siis olla huoneessaan leikkaamassa ympyröitä. Minä kävelin muina naisina vessaan ja Ukon kanssa huomasimme hiuskiehkuran eteisen lattialla. Kenen tukkaa? Ei mun tai sun, eikä varsinkaan Titiuun.
Voi ei! Mimmin!
Okei, ei paniikkia, tässä on vain pieni kiehkura. Todellisuus odotti lastenhuoneessa. Aluksi tilanne ei näyttänyt niin pahalta, sillä näytti siltä, että tyttö oli leikannut vain palasen takaraivosta. Kylpyhuoneessa kävin harjaamaan tytön hiuksia ja voi että millaisia tuppoja sieltä lähti. Mimmillä on niin ihanat ja paksut kiharat, ja nyt ne ovat muodikkaasti toispuoleiset! Mimmiä itketti, Ukkoa harmitti ja minua harmitti ja itketti.

Eihän näille kommelluksille mitään voi. Lapset ovat lapsia. Hiuksethan kasvavat kyllä takaisin. Tyttö ei sentään tullut kotiin iso, väärin kirjoitettu ja vieläpä englanninkielinen tatuointi selässään! Onneksi neiti on perinnyt Ukon suvun vahvan ja paksun tukan, ja takakaljun saa piiloon ponnarilla.Yritin kysellä syytä tähän episodiin ja Mimmin ainoa selitys oli, että hän halusi olla Muumipeikko. Mitähän tästäkin pitäisi ajatella..
Kuva piti ottaa todisteeksi, jotta tällekin voisi nauraa vähän myöhemmin. Nyt ei pahemmin naurata.. Ehkä vähän.. Mimmiä itketti illalla, sillä hän oli huolissaan saako hän jouluna lahjoja, koska leikkasi hiuksiansa. Höpsö tyttö.
Saksia en kyllä enää anna Mimmille omaan huoneeseen yksin käytettäväksi.
Kohta tohon toiselle puolelle päätä tarttuu purkka kiinni ja siinähän sitten ollaan. (vitsi vitsi)5 kommenttia

 1. Voi eii....
  Hellyyttävä toi halu olla Muumipeikko, aww.. :D

  VastaaPoista
 2. Ei noi lapsoset paljon tartte tuhojen tekemiseen, eikä ideatkaan heti lopu;)

  VastaaPoista
 3. Voi ei! Mimmi raukka :( Täytyy myöntää, että minua nauratti aika lailla kun luin tätä (ei varmaan olisi sillä hetkellä paljoa naurattanut kyllä itselläkään) :D

  Mutta älä huoli, ei Mimmi ole yksin tässä kotiparturi - leikissä; Kun olin pikkutyttö, kolme vuotta minua vanhempi tätini leikkasi minulta etuhiukset, kun ne olivat mielestämme "liian pitkät" ... Noh, minulla oli sitten monta kuukautta muuten pitkä tukka, mutta etuhiuksien paikalla pelkkä sänki :D

  Halauksia <3

  VastaaPoista
 4. Kiitti sympatiasta! On tämä elämä kyllä aikamoista. Kohta näitä tuholaisia on kaksi ja saa nähdä, mitä kaikkea he yhdessä keksivät.

  VastaaPoista
 5. Voi toista, onneksi kuitenkin VAIN hiukset leikkasi eikä osunut muuhun...ja kuulemma kesäaikaan hiukset kasvaa nopeammin kuin talvella, joten eiköhän tuo nopsaan korjaannu.

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!