Kamera matkassa.

Eilen sain käydä ihan rauhassa pojun kanssa lenkillä. Mimmi oli mummilassa ja Ukko kaupassa. Nappasin kameran mukaani, kun kerran ulkona paistoi aurinko ja muutenkin oli todella kiva olo. Kuvat eivät ole sieltä värikkäimmästä päästä. Täytyy odottaa vielä kuukausi, että saa niitä "kevät on tulossa"-kuvia.
Havahduin kuvaillessani, että muistikortti täyttyi sellaisista tummista ja ei-niin-kauniista otoksista, ja ihan huomaamattani. Eilen nyt vain oli sellainen kuvauspäivä auringosta ja hyvästä fiiliksestä huolimatta. Rosoisemmatkin kuvat voivat kuitenkin olla kauniita. Olen tainnutkin aikaisemmin mainita, että tykkään kovasti mustavalkoisista kuvista.

Tähän on kiva liukastua..

Kaksi matkaajaa.

Metsässä.

"Äiti, mikä toi kivi on?"

Lumen alta.

Heijastus.

Solina.

Palasia.

Vauhdissa.

Ajoneuvo.

Kaikkea sitä tuon sulavan lumen alta löytyykin.

Aurinko.

8 kommenttia

 1. Kaunis ja keväinen kuvasaldo mustavalkoisuudesta huolimatta. Itsekin pidän eniten mustavalkoisista kuvista, niissä on jotain kovin nostalgista ja pysäyttävää. Aika pysähtyy :)
  Tosin kun kevät ja kesä tulevat, on pakko pistää kameran värikuvaus päälle, niin upea on kevät väreiltään!

  Koivut ovat muuten upeaa mustavalkokuvattavaa, huomasin tuosta sinun kuvastasi. Ne kun ovat jo luonnostaan mustavalkoisia ja kun vielä jatkaa samaa värimaailmaa taustassa ym., tunnelma vain syvenee. Erityisen kauniita ovat mielestäni mustavalkoiset kuvat vanhoista ihmisistä--niistä huokuu oikeaa ajan patinaa ja eletyn elämän muistoja.

  Kivan kuvallinen postaus. Mukava, kun sait itsellesi hetken vapaan ja pääsit uloa kameran kanssa. Vain kameran kanssa. Se on todellista arjen autuutta :> Mukavaa maaliskuun loppua teille!

  VastaaPoista
 2. Kiitos piristävästä kommentistasi, Maria!

  Kovin paljoa en ole itse ihmisiä kuvaillut, mutta voisin kuvitella hyvinkin vielä sitäkin kokeilevan. Ja siis ihan niitä oikeita ihmisiä, eikä vain noita omia lapsia.
  Ukosta sain kerran otettua todella upean mustavalkokuvan, mutta valitettavasti en sitä saa täällä julkaista.

  Olen kuvaillessani huomannut, että kuvaan paljon yksityiskohtia, pieniä asioita/kohtia, enkä niinkään suurempia kokonaisuuksia. Tai ainakin siltä tuntuu. Esimerkkinä vaikka toi pullonkorkki.. :-)

  Kesällä täytyy ottaa värikuvaus käyttöön ja tallentaa värit ja aurinkoiset muistot!

  Hyvää kevään odotusta sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Miun on pitäny jo monesti kommentoida, että tykkään tosi paljon näistä siun ottamista kuvista. Siulla on kyllä silmää :)

  Ihana blogi!

  VastaaPoista
 4. Kiitti, Kaisu!
  Kovasti yritän oppia ja kehittyä käyttämään tätä kameraa. Onhan tässä vielä matkaa, mutta hiljaa hyvä tulee.

  Oletko vielä rekisteröitynyt lukijaksi? :-)

  VastaaPoista
 5. Kappas, en ollut tuota huomannut. Nyt kävin klikkaamassa :)

  VastaaPoista
 6. Mun kommentti ei eilen tainnut tulla perille, jotain se herjasi, hmph.. Mutta pointti oli se että kivat kuvat, ja kuinka yksinkertaisista aiheistakin saakaan taiteellisia otoksia kun vaan tajuaa kattoa ympärilleen.. :) esim. toi "solina" on mun mielestä aika hauska, eipä sitä ihan joka päivä tule mieleen mennä viemäreitä kuvaamaan.. :)

  VastaaPoista
 7. Jaahas.. Mun kommentti heivattiin roskapostiin. Sitä vaan piti sanomani, Triine, että solina on myös mun lemppari kuva tästä sarjasta. Ihmiset vähän ihmetteli mun kykkimistä, mutta hälläväliä. Silloin täytyy kuvata, kun on ispiraatiota.
  Saitko ladattua sen photoscapen?

  VastaaPoista
 8. En oo itseasiassa vielä kokeillut, kävin kyllä kattomassa että siellä taitaa olla aika paljon kaikkia hienoja toimintoja!! Pelkään vaan pahoin että en onnistu lataamaan, en tajua mikä vika mun koneessa on kun se ei lataa mitään ohjelmia vaan jumittuu aina 99% :O!!!

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!