Vyötä taas kireämmälle..

Tämä bloggailu käy niin näppärästi puhelimen välityksellä. Aivan kuin lärvikirjassa päivittelisi. Tässä pieni iltaraportti vyöhyketerapian jälkeen. Titiuu ja äiti ovat saanet nyt hierontaa ja seuraavaksi näemme tädin jo sunnuntaina. Minun stressipisteeni olivat kuulemma aika "juntturassa". En ihmettele! Energiani riittää juuri jääkaapille ja takaisin. Täti oli sitä mieltä, että pojan univaikeudet johtuvat suolisto-ongelmista. Paluu maidolliseen ruokavalioon sai takapakkia, kun minua neuvottiin lopettamaan se juuston nakertaminen. Muita maitotuotteita en ole onneksi sen kummemmin ehtinyt nauttia - paitsi pari kertaa suklaata. Voi veturi sentäs. Pienesti harmittaa.. Vähän enemmän.. Paljon! No, ei voi mitään. Elämä jatkuu maidottomalla ruokavaliollakin ja onneksi Titiuu ei roiku tissillä enää armeijaikäisenä. Pojan hyvinvointi on kaikista tärkeintä. On se kumma juttu, kun ensin oli mahavaivaa ja nyt univaivaa. Aloitamme taas tädin kehoituksesta iltaisin ja aamuisin mahahieronnan Titiuulle. Poika paukkuu kuin kanuuna konsanaan ja hieronnasta toivotaan olevan apua kaasuvuotoihin. Tänään Titiuu nukkui vain 1,5 tunnin päikkärit ja pari kertaa poika horrosti sen jälkeen tissillä. Ihan mahdoton tämä meininki! Huomenna on kai pakko antaa toisen nukkua päikkärit tissillä, jotta saisin itsekin vähän nukutuksi. Sieltä on mentävä, mistä aita on matalin. Tähän mielentilaan sopisi mokkapalat. Tekee muuten todella tiukkaa olla herkuttomalla helmikuulla.. Kunhan tästä kuusta on selvitty, teen pellillisen (maidottomia) mokkapaloja ja syön kaiken ihan itse! Ettäs tiedätte.


3 kommenttia

 1. Voi teitä :( Kumpa univaikeudet selätettäisiin pian ja nukkumatti palaisi teillekin. Vähillä unilla on tosi raskasta olla.

  Minä olen jo muuten kans suunnittellut pitkän listan herkkuja, joita aion syödä heti kun HH päättyy :D

  Parempia unia sinne <3

  VastaaPoista
 2. Jännä kun yleensä se maitolasi on että eiii maitoa, sen vois ite ainakin jättää väliin.. Mutta sit kun tosiaan rupeaa miettimään missä kaikessa muussa on eri muodossa maitoa, niin hups.. Tsemppiä ja parempia aikoja Muumitaloon, toivotaan Titiuulle parempia unia :)

  VastaaPoista
 3. Kiitti, tytöt! :-)
  Maitoa on kyllä yllättävän monessa muodossa ja tuotteessa. Onneksi löytyy maidotonta suklaata, jogurttivalmistetta, kermaa ym, joiden avulla voi loihtia niitä herrrkullisia mokkapaloja! En varmaan pysty ajattelemaan mitään muuta, kuin niitä mokkapaloja. Argh!
  Toivotaan tosiaan, että unenlaatu paranisi ja näistä vaikeuksista päästäisiin ylitse pian.

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!