Pallerorahi

Innostuin tästä Marimekon Surrur-kirjan jalkarahin ohjeesta. Tästä tuli tosi kiva ja hauska. Titiuu koskettelee tätä ihan ihmeissään, Mimmukka pyörittelee tätä ympäri kämppää ja äiti nostaa tämän päälle väsyneet koivet, Ukko.. no Ukko saa kohta itselleen oman rahin, ettei tarvitse tästä riidellä. ;-)

8 kommenttia

 1. Aivan ihana! Paljonkos pyytäisit, jos tilaisin sulta tuommosen itelleni? Tuo olisi loistava Tipun tulevaan huoneeseen. Ei ois kiire saada valmiiksikaan, kun Tipu muuttaa omaan huoneeseen vasta toukokuussa.

  VastaaPoista
 2. Ihanan pirtsakka...
  Sä olet taitava ompelija, multa ei onnistuis tuollainen.

  VastaaPoista
 3. Kiitos!
  Tämä oli oikeasti todella simppeli tehdä. Mulla on uuden, isomman rahin palaset odottamassa kaapissa, niin voisin ottaa työvaiheista kuvia. On siis niin helppo tehdä että. :-)

  Äpyli: täytyy vähän miettiä paljonko tuo tulisi kankaineen ja täytteineen maksamaan. Tämän rahin täytin styroxilla. Sotkassa oli 30l pussi 19e ja tähän meni melkein koko pussi. Sitten tietty kankaat päälle. Jos löydät kivoja kankaita, niin pistät mulle tulemaan ja loihdin siitä sitten toiv kivan rahin. Voisin vakavasti harkita tätä. :-)

  VastaaPoista
 4. Minua ei olla varmaan koskaan nähty minkäänlaisten ompelutarvikkeiden lähistöllä ikinä, mutta jos satun eksymään kangaskauppaan, katselen kyllä ympärilleni :D Minä kun en osaa edes nappia ommella.

  Maksaisin luonnollisesti kankaat (tykkään muuten noista kankaista ja väreistä jota olet käyttänyt) ja kaikki muut tarvikkeet. Ja postikulut+tekopalkkaa tietysti. :)

  VastaaPoista
 5. Onko toi koko sun mieleen? Tuo on noin 45cm halkaisijaltaan?
  Meidän kangaskaupassa oli ihan kivan näköisiä kankaita, ja kunhan sinne taas eksyn, voisin yrittää metsästää samanlaisia mitä tässä rahissa on. Tähän rahiin käytin Marimekon kankaita, mutta löytyyhän muiltakin yhtä kivoja kankaita.
  Kuinka monesta eri kankaasta haluaisit, että tekisin tämän? Tässä on 12 osaa, josta rahi on koottu. Haluaisitko, että rahi täytetään styroxilla? Tuleepa kysymyksiä. :-)

  VastaaPoista
 6. Luotan sinun kangasvalintoihisi - yhdistelet jotain mitkä näyttää hyvälle, samantapaista kuin tuossa omassasi. Marimekkoa tai sitten muukin käy :) Jotain värikästä. Osa kuviollista, osa yksiväristä kenties..?

  45 cm halkaisija kuulostaa myös hyvältä.

  En osaa oikein sanoa tuosta että monestako eri kankaasta...Hmm... Tee niin että näyttää kivalta :D

  Ja styroxi on myös ok.

  VastaaPoista
 7. Meillä ei oo tässä lähellä Marimekon liikettä ja netistä maksaa jonnin verran kun tilaa. Mutta luotan tohon kaupungin kangaskaupan valikoimaan.
  Kunhan joskus taas liikenteeseen pääsen, niin käyn ostamassa.

  Mulla tosiaan alkaa kohta se pänttäys, niin aika on kortilla, mutta enköhän mie saa jossakin välissä aina vähän kerrallaan tätä tehtyä.

  Toi styrox tulee maksamaan about 15e. Yritän halpoja (mutta laadukkaita) kankaita etsiä (metrihinta + - 10€) niin katsotaan sitä lopullista summaa sitten myöhemmin. :-)
  Kun ostaa semmosen puoli metriä kangasta, niin siitä saa n. 4 osaan kankaat.
  Yritän katsoa kivoja kuvioita ja värejä, ja voin laittaa sitten sulle kuvia ja saat valita mitä laitetaan.

  VastaaPoista
 8. Hyvältä kuulostaa, eikä ole mitään kiirettä tämän homman kanssa. Teet sitä tahtia kun ehdit :)

  Joo, ei tarvi olla Marimekkoa. Muutkin käy aivan yhtä hyvin!

  Onnea pänttäämiseen <3

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!